Londonist pärit Aasia kiirtoidukoht Yam Yam ToGo jõuab Eestisse

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yam Yam ToGo toidukoht Amsterdami Schipoli lennujaamas.
Yam Yam ToGo toidukoht Amsterdami Schipoli lennujaamas. Foto: Yam Yam ToGo

Seni vaid Hollandi, Inglismaa ja Taani eksklusiivsetes asukohtades autentset Aasia kiirtoitu pakkunud Yam Yam ToGo restoranikett avab homme esmakordselt uksed ka Eestis, uues Solarise keskuses.

Yam Yam ToGo Eesti juhi Mart Eensalu sõnul saab uuest ja täiesti omamoodi kontseptsiooniga toidukohast Hiina, Lõuna-Aasia ning Tai kohalikest traditsioonilistest retseptidest inspireeritud toidud kätte kõigest paari minutiga, et kohapeal süüa või kiirelt koju või kontorisse kaasa viia.

«Ühtlasi on meie hinnad oma eksklusiivsusest hoolimata soodsamad kõigist Tallinnas tegutsevatest Aasia kiirtoidurestoranidest,» märkis Eensalu.

Menüüst leiab näiteks Hiina traditsioonide järgi valmistatud vürtsikad ja magusad kana-, sea- ja veiselihatoidud, tikka masala ja teriyaki kana või aedvilja korma Lõuna-Aasia moodi ning Tai värvilised kanakarrid.

Yam Yam ToGo kiirtoidukett loodi 2002. aastal. Kokku asub Hollandis, Inglismaal ja Taanis seitse Yam Yam ToGo kiirtoidurestorani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles