Võidukas võileivaidee: leib kalkunisingi ja suitsujuustuga

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võileib.
Võileib. Foto: Statoil

Statoili korraldatud võileibade retseptikonkursil osutus 300 kandidaadi seast parimaks üliõpilase Kristi Niguli esitatud tumeda rukkileiva võileib kalkunisingi ja suitsujuustuga.

«Midagi keerulist ei ole: võtad poolitatud rukkikukli, tavalist viilutatud suitsujuustu ja kalkunisinki. Lisad tomatit-kurki-muna, põnevuseks natuke apelsinipipart ja valmis,» õpetas Nigul auhinnalist võileiba ka kodus valmistama.

Sama võileib tuleb alates homsest müügile ka Statoilis ja hakkab maksma 39 krooni ja 90 senti.

Teisi retseptikonkursile laekunud võileivaideid vaata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles