Farmi tõi müügile banaanimaitselise kohupiimakreemi

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Farmi

Maag Piimatööstuse Farmi kannupakendis kohupiimakreemide sarja valik


täienes banaanimaitselise maiusega, mis on sarnaselt sarja teiste toodetega


keskkonnasõbralikus ja mugavas pakendis.



«Lisaks banaani-kohupiimakreemi juba eksootilisele maitsele saab sellele lisada huvitavaid maitsenüansse tilgakese sidrunimahla või värskete marjadega, mistõttu on see tervislik alternatiiv magustoiduks,» soovitas Maag Piimatööstuse turundusjuht Ruta Kallaspoolik.

Kohupiimakreemi pakkematerjal Calymer koosneb Farmi andmetel vähemalt 40 protsendi ulatuses kaltsiumkarbonaadist - looduslikust mineraalist ja ehitusmaterjalist - ning plastsideainest (PE, PP või mõlemad).

Kaltsiumkarbonaat annab Calymerile tugevuse ja jäikuse ning sideaine vastupidavuse ja painduvuse. Kaltsiumkarbonaat on väga laialdaselt esinev looduslik mineraal, mida leidub kõikjal maakeral.

Pärast kõrvaldamist saab kasutatud Calymer-pakendi plastmaterjalina ümber töödelda või saada sellest põletamise teel energiat.

Calymer-pakendi elutsükli lõpul läheb kaltsiumkarbonaat tagasi loodusesse ning sideaine muudetakse veeauruks ja süsihappegaasiks pärast täielikku lagundamist, nt pärast põletamist.

Farmi kannupakendis kohupiimakreemid on 400-grammistes pakendites ning ühe
toote hind on poodides ligikaudu 18 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles