USAs tehtud uuring näitab, et enamike ameeriklaste jaoks on töökohal tervislikult toitumine keeruliseks väljakutseks.
Ameeriklased tahaksid tööl olles tervisklikumalt süüa
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niimoodi arvas 63 protsenti puu- ja juurviljade kullerteenust pakkuva firma Peapod LLC tellitud uuringus osalenutest, vahendab Reuters.
Peamiseks takistuseks tööpostil tervislikult toitumise teel peab 47 protsenti vastanutest seda, et töökohas pakutakse laias valikus ebatervislikke snäkke.
Töökohal pakutavate tervislike toitude valikuga oli rahul 28 protsenti vastajatest. Kõige enam tunti puudust värskest puu- ja köögiviljast, ihaldatud suupistete nimekirja lõpus olid aga kommid.
Vaid seitse protsenti osalenutest ütles, et sööb töö juures tervislikumalt kui kodus.