Kahtlaseid märke suhte alguses, millega ei tohiks leppida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Te olete juba mõnda aega koos olnud, aga tunned, et suhe ei ole päris selline nagu peaks. Midagi on viltu.

Ta peidab oma telefoni, nagu hoiaks selles riigisaladusi

On loomulik, et saame jätta oma telefoni vabalt kaaslase hoole alla, ilma et peaks selle eelnevalt välja lülitama. Kui su noormees näeb sinu juuresolekul telefoni ekraani varjamisega kurja vaeva ja võtab mobiili ka duši alla minnes vannituppa kaasa, on tal suure tõenäosusega midagi varjata, kirjutab Glamour.

Olete kuus kuud koos olnud, kuid sind pole tema vanematele tutvustatud

Kui suhe on kulgenud hästi, siis on eeldatav, et partner avab end üha rohkem ja tutvustab sulle ka oma lähikondlasi. Näiteks peaksid olema näinud tema vanemaid ja õdesid-vendi. Kui kuus kuud on möödunud ja sa pole mitte kedagi neist kohanud, võib sel olla oma põhjus. Sul on õigus teada, miks.

Ta suhtleb agaralt oma endise kaaslasega

Mõnikord tasub kuulata oma sisehäält. Võib-olla häirib sind see, et ta saab tihti üksi kokku oma endise tüdrukuga? Või ei meeldi sulle need flirtiva moega emotikonid, mida see neiu tema Facebooki seinale kirjutades teksti lõppu lisab? Olgu kuidas on, ära tee tühjast tüli ja lähene olukorrale kaine mõistusega. Esialgu võib piisatagi sellest, kui palud, et saaksid teinekord nendega ühineda, kui nad kokku saavad.

Sa ei saa ta tunnetele pihta

Suhte algfaasis võib ta ebakindlusest mängida kummalisi suhtemänge. Näiteks ootab ta päevakese, enne kui sulle helistab või keeldub, kui kutsud teda endale külla. Kui aga oled ametlikult temaga paar, pole mängudel suhtesse asja. Enam ei tohiks tekkida küsimustki, kas sa talle üldse meeldid. Kui ta jätab pärast lubamist helistamata või teeb plaane, ilma et sind neist teavitaks, on midagi mäda ja sul tuleks mure jutuks võtta.

Ta kohtleb sind halvasti

Tead küll seda keerulist olukorda, kui su sõbranna käib tüübiga, kes on tõeline mats. Kahjuks näevad seda kõik teised peale sõbranna. Ehk oled hoopis ise see sõbranna, kes tunnete tõttu ei taha näha mehe viletsaid iseloomujooni? Usalda oma sisetunnet, ära otsi tema tegudele vabandusi ja ära lase end halvasti kohelda. Sa väärid kedagi paremat.

Ta kohtleb oma ema kui kuningannat, kuid sind kui lihtinimest

See on väga hea märk, kui mees saab oma emaga hästi läbi ja austab teda. See aga ei tähenda, et ämmal oleks õigus teie suhtesse sekkuda. On olukordi, mil mees peab eelistama oma naise arvamust ema arvamusele. Kui sina tahad elutuba beežiks värvida, aga ämm käib kollasega peale, siis kumma arvamust arvestab mees? Sa tead isegi, kumb vastus on õige.

Sinu perekond jätab teda külmaks

Sinu pereliikmete seltskond on tema meelest kohutavalt tüütu, ta ei mäleta su sugulaste nimesid ja ta suuda end niigi palju kokku võtta, et koosviibimistest osa võtta. On aeg suureks kasvada!

Tal pole sinu jaoks aega

Kui te olete kokku leppinud, et olete paar, siis peaks ta mõistma, et sa ei käi enam teiste noormeestega kohtingutel. Tuleta talle seda meelde, kui ta kolmandat nädalavahetust järjest oma sõpradega välja tahab minna. Ka sina vajad seltsi ja õhtuid, mil tema tähelepanu kuulub vaid sulle. Tal oleks aeg otsustada, mis talle oluline on.

Ta ei tahagi sulle voodis mõnu pakkuda

On neid, kes proovivad, aga ei saa hakkama, ja on neid, kes ei üritagi. Kui oled end selgelt väljendanud ja mõista andnud, mida sooviksid ning ise tema soovidele vastanud, kuid tema pole sulle kuidagi vastu tulnud, siis on aeg tõsiseks vestluseks.

Ta valetab

Üks asi on see, kui ta luiskab, et su ema on tore, aga kui ta hakkab valetama selle kohta, kus ta parasjagu asub, mida ta sinu vastu tunneb või muud säärast, siis on midagi väga valesti. Hea mees, kel pole midagi varjata, ei valeta. Nii lihtne see ongi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles