Liina Randpere: septembris tulevad trenni minu lemmikkliendid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Randpere
Liina Randpere Foto: Stanislav Moshkov / Õhtuleht

Multitalent Liina Randpere on aastaid teiste projektide kõrvalt treenerina leiba teeninud ja on märganud trenniskäijate puhul teatud seaduspärasusi, kirjutab Tervis Pluss.

Septembris hakkab Liina taas trenne andma. Sügiseste töökohustuste hulka kuuluvad bodypump, bodybalance, fat burning, kerelihaste treeningud ja tantsutrennid. Strippaeroobikast peab ta mõneks ajaks pausi.

Nii mõnigi naine on Liina trennides käinud juba seitse aastat, aga on ka neid, kes trenni kiirelt pooleli jätavad. «Jaanuaris alustatakse suure hurraaga, aprillis tulevad trenni ratsa-rikkaks- ja ühe-kuuga-supervormi inimesed ning septembris minu lemmikud kliendid, sest nad on tavaliselt ka kõige järjepidevamad. Neil ei ole kiiret ja selles peitubki nende edu võti.»

Neile, kes on liigse kaaluga hädas, on Liinal tõhus nipp. «Sööge ühe toidukorrana päevas suppi! Ma tean, et alguses on tunne, et tahaks hoopis midagi tummisemat, aga tuleb oma ihad maha suruda ja kolme ampsu pärast on juba parem,» soovitab ta.

Loe pikemalt Liina Randpere treeningutest värskest Tervis Plussi septembrinumbrist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles