Laused, mis mehi lausa hulluks ajavad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sinu jaoks on need paar üksikut sõna, kuid mehe jaoks moodustavad need sõnad lause, mis teda täiesti hulluks ajab. Millised laused mõjuvad meestele nii negatiivselt?

«Ma ei austa sind üldse»

36-aastane Dave rääkis, et nemad naisega kasutavad sõnu «austama» ja «armastama» oma suhtes võrdselt, sest mõlemad sõnad olid nende pulmatõotustes, kirjutab Yahoo! Shine. «Kui mu naine ütleb mulle, et ta ei austa mind üldse, siis minu jaoks kõlab see nii, nagu ta ei armastaks mind enam üldse. Õnneks pole ta seda kunagi öelnud, me rääkisime sel teemal ja lubasime, et ei hakka kunagi üksteisele tigedalt mõtlematuid lauseid ütlema.»

«Su kõtu on nii nunnu!»

«Palun nimeta seda õige nimega - see on õllekõht!» naljatles 38-aastane Chad. Kui naljad kõrvale jätta, selgus meeste jutust, et ka nemad tunnevad oma keha tõttu piinlikkust, just nagu naisedki, mis tähendab seda, et nalja tegemine mehe keha üle, kui ta on mõned kilod juurde võtnud, teeb mehele haiget.

«Mulle meeldib, kui sa vihaseks saad»

Kas mees ropendab autoroolis, sest tema ees on maailma kõige aeglasem auto? Muidugi on tore nalja visata, kuid Jeff (40) ütles, et pigem võiks nalja teha teiste autojuhtide üle. «Ma tean, et pisiasjad võivad mind mõnikord närvi ajada, aga kui ma kuulen naist ütlemas, et talle meeldib see, kui ma tige olen, siis see teeb asja ainult hullemaks.»

«Ta käitub nagu väike tita, kui ta lemmikmeeskond kaotab»

Charles (38) on kuulnud, kuidas tema naine on sellise lause telefonis oma sõbrannale öelnud. «Ma tean, et ta räägib sel hetkel minust, aga tema hääletoon on täpselt samasugune, nagu siis, kui ta räägib meie 3-aastasest pojast, kes sageli jonnib.» Kellelegi ei meeldi, kui neist tagaselja räägitakse, kuid mehed võivad selles osas eriti tundlikud olla. Muidugi on see naljakas, kui mees jalgpalli tõttu endast välja läheb, aga kui mees ise ei naera, siis ei ka naine mehe üle naerma. Siin on peidus ka veel teinegi negatiivne asi. «Kui ma kuulen salaja pealt, et mu naine räägib oma sõbrannadele niivõrd tühiseid asju, siis see paneb mõtlema, et mida ta veel neile minust räägib,» ütles Charles.

«Tee, mis ise tahad»

Kui sa ei ütle seda just suure naeratusega mehe sünnipäeval, siis jäta see parem ütlemata. «Mul tekib tunne, nagu ma oleks mõnes telemängus. Ütle mulle lihtsalt õige vastus, ära jäta mind arvama!» lausus 29-aastane Bryan. Ülejäänud mehed olid temaga nõus: kui sul on midagi mõtetes, räägi see välja, ära lase mehel arvamismängu mängida.

«Kas sa tõesti arvad, et ma usun sind?»

See on samuti seotud austusega. «Kui ta ei usu mind, siis miks me üldse üritame mingit vestlust arendada?» küsis David. Kui sa sead tema aususe ja usaldusväärsuse küsimärgi alla, mitte mõne vale, mida ta võib varjata, siis peaksite koos maha istuma ja tõsiselt rääkima.

«Sa oled täpselt nagu su isa!»

«Ma armastan oma isa, aga kui mu tüdruksõber on mu peale vihane ja võrdleb mind mu isaga, siis ma ei taha üldse tema moodi olla,» sõnas James. Isegi kui mees saab oma isaga ideaalselt läbi, pole hea neid omavahel võrrelda. Räägi talle parem otse, mis sind tema juures häirib.

«Mis juhtus?»

Kui seda küsida magamistoas, siis see on justkui põlvega mehele kubemesse löömine. Mõnikord esineb mehel erektsiooniprobleeme ja mida tihemini sa nende kohta pärid, seda tihemini võib neid probleeme esineda, sest mees ei saa seda enam peast. «Võib juhtuda, et kõik asjad ei toimi nii nagu peaks. Olgu põhjuseks siis liigne kogus õlut või stress või midagi muud. Usu mind, ma olen ise ka selle pärast mures, mul pole vaja, et naine selle pärast muretseks,» sõnas 40-aastane George. Kui see juhtub vahel harva, siis ei tasu sellest suurt probleemi teha.

«Oled sa kindel, et me saame seda lubada?»

«Kõige hullem on see, kui naine võtab selle teemaks mõne müüja juuresolekul,» ütles Chad. «Sellisel hetkel on mul tunne, et ma olen täiesti saamatu.» Kui lähete midagi kallist ostma ning kardad, et teie eelarve võib lõhki minna, uurige eelnevalt hindasid ja pöördu mehe poole lausetega nagu «see tundub meie eelarvest välja jäävat».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles