Kolm head nõuannet 75 aastat vanast kohtingujuhendist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suurbritannia kohtinguid korraldava agentuuri Bowes-Lyon Partnership kinnitusel on 75 aastat vanas kohtingujuhises nõuanded, mis kehtivad ka tänapäeval.

Kohtinguagentuuri esindaja Hayley Bystram sõnas, et nende leitud juhend on väga vana ning seda on naljakas ja samas informeeriv lugeda. «Juhise keelekasutus on kohati vanaaegne, kuid selles on nõuandeid, mis kehtivad ka tänapäeval,» rääkis naine portaalile Female First.

Järgnevalt on välja toodud kolm nõuannet, mida tasuks ka tänapäeval meeles pidada.

Ära istu veidras poosis ega näita välja, et sul on igav

Iga kehakeelt tundev inimene võib öelda, et kui sa näed välja veider, siis seda paneb tähele ka su kaaslane ning see võib temas ebamugavust tekitada. Kui sulle tundub, et kohting ei lähe niivõrd hästi, siis ole viisakas ja kujuta ette, mis tunne sul oleks, kui oleksid kaaslase asemel. Ürita kohtingust viimast võtta!

Ära räägi riietest ega ürita kirjeldada oma uusimat kleiti partnerile. Tee kaaslasele heameelt ja komplimente, rääkides asjadest, millest tema rääkida tahab

Esimene osa kehtib ka tänapäeval - mehi ei huvita riided. Neile võib meeldida, et su riietus paljastab su sääri või muudab su rinnad eriti suureks, aga neid jätab täiesti külmaks see, kust sa ühe või teise riideeseme oled soetanud, palju see maksis või kui kaua sa seda valisid. Kui sa töötad moealal või tunned suurt huvi moe vastu, siis muidugi võid seda mainida, kuid ära räägi terve õhtu riietest.

Teine osa sellest nõuandest on veidi kaheldava väärtusega, sest tänapäeval peaks kohting olema võrdne - sa kogud kaaslase kohta informatsiooni ja ühtlasi jagad temale infot endast. Vaid ühest inimesest või tema huvidest rääkimine on igav ja tekitab küsimuse, miks te üldse kohtingule läksite.

Ära ole sentimentaalne

Oma õrnema külje näitamine ja terve õhtu nutmine on ka täiesti erinevat asja. Mehed peavad teadma, et sa oled emotsionaalselt ligipääsetav, aga mitte niivõrd palju, et ta peaks sinu juuresolekul vaid kikivarvul käima või sulle pidevalt komplimente tegema. Kui olete mõlemad oma tunnete osas ausad, siis pole vaja kummalgi ka nuputada, mida teine parajasti mõtleb või tunneb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles