Kas oled petja loomusega? Su päikesemärk võib vastust reeta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pole tähtis, kas oled skeptik või usud siiralt horoskoope - meil kõigil on oma päikesemärk sõltuvalt sellest, millal me sündinud oleme. Igal päikesemärgil on ka omad iseloomulikud tunnusjooned.

Ajakirjad ja veebilehed pakuvad mitmeid selgitusi selle kohta, kuidas üks või teine tähemärk armastust võib leida, millised märgid omavahel üldse ei sobi ja millised tähemärgid moodustavaid parimaid paare. Female First uuris tähemärke lähemalt ja järjestas päikesemärgid vastavalt sellele, millise tähtkuju esindajad võivad kõige tõenäolisemalt oma partnerit petta.

Kalade tähtkujust inimesed on väidetavalt kõige suuremad petjad. Kuigi arvatakse, et selle tähemärgi esindajad on lojaalsed ja pühendunud, võivad nad ühe partneri juurest kiirelt teise juurde ujuda, jätmata endast maha ühtki märki. Kalad võivad olla ka osavad valetajad.

Jäärad ei jää Kaladest palju maha. Jäärad on isekad olendid ning ühtlasi on nad väga seksuaalsed. Nad armuvad kiiresti, täpselt nagu Lõvid ja Amburid, kuid neil pole püsivust, et pikalt ühe partneriga olla. Jäärad on teiste tähemärkide jaoks ligitõmbavad, sest nad on ekstravertse loomuga.

Sõnnid on tugevad kui kaljud, neid saab usaldada ja neile toetuda. Neile meeldib teha kindel valik ja sellele truuks jääda, tänu millele on nad ideaalsed suhteinimesed. Kui midagi läheb halvasti, tunnistavad nad selle ausalt üles. Nad tahavad, et partner võtaks nende muresid ja tundeid tõsiselt, sest muidu otsib Sõnn kellegi teise.

Ambur on kõige truum tähemärk. Amburile saab kindel olla - kui tema suhtele pühendub, siis ei tasu tema tunnetes ja tegudes kahelda. Vaid midagi suurt võib tema meelt muuta. Selle tähemärgi jaoks on flirtimine täiesti tavaline tegevus, sest flirt ei viita Amburi jaoks petmisele. Aga kui Ambur tunneb, et keegi justkui kontrollib teda, siis võib ta hakata mässama ning minna uutele radadele.

Skorpionid on Amburite kõrval järgmised kõige truumad kaaslased. Nad on lojaalsed, aga seda vaid siis, kui partner ka nende suhtes lojaalsust ja sooje tundeid ilmutab. Ära kunagi kaota Skorpioni usaldust, sest nad ei anna andeks ja võivad ühel hetkel valusalt kätte maksta.

Neitsid on otsekohesed ja teavad, mida elult ootavad ning teevad kõik, et seda saada. Seks pole Neitsi jaoks kõige olulisem asi, nad on liialt pühendunud oma tööle. Nagu Kaljukitsed, ootavad Neitsid kaua õiget partnerit, et olla oma otsuses täiesti kindlad. Kui Neitsi kahtlustab, et on langetanud vale otsuse, siis ta ei lahku suhtest, vaid võib mõelda kõrvalsuhte peale.

Millised tähemärgid on suurimad petjad?

  • Kalad 11,9 protsenti
  • Jäär 9,9 protsenti
  • Sõnn 9 protsenti
  • Veevalaja 8,8 protsenti
  • Kaksikud 8,6 protsenti
  • Kaljukits 8,5 protsenti
  • Vähk 8,4 protsenti
  • Lõvi 7,9 protsenti
  • Kaalud 7,7 protsenti
  • Neitsi 7,4 protsenti
  • Skorpion 7 protsenti
  • Ambur 4,9 protsenti
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles