Toidutare.ee'l on nüüd Androidi rakendus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toidutare rakendusprogramm.
Toidutare rakendusprogramm. Foto: Kuvatõmmis

Eesti suurim retseptiveeb toidutare.ee on alates septembrist mugavalt kasutatav ka Androidis, rakenduse iOS-versioon saab valmis veel sel sügisel.

Meie igapäevane mõte, mida ometi süüa teha, on tänu tehnoloogilistele vidinatele aina lihtsamaks muutumas. Nüüd on olemas ka Toidutare Androidi rakendus, kust leiad üle 14 000 retsepti. Hõrke kooke, argiseid suppe, särisevaid praade ja kreemiseid saiu saad nüüd välja valida kiiresti ja mõnusalt mööda tahvelarvuti või telefoni puutetundlikku ekraani sõrme libistades.

Retseptid on jaotatud 12 põhikategooriasse ning põhjalikuma valiku leiad otsingut kasutades. Retseptide vahel ringi liikudes vali välja oma lemmikud, salvestatud retsepte saad aga nutiseadmest vaadata ka siis, kui internetti pole. Ühe nupuvajutusega muutuvad retseptides koostisainete kogused nii, nagu sinu soov seda ette näeb. Ja et poes laabuks kõik hästi, koosta oma nutiseadmes ostude nimekiri juba varem valmis. Menüüsid koostades jaga retsepte e-posti, Facebooki, Skype’i vms teel sõprade ja tuttavatega.

Ole kursis kümnete Toidutare toimetajate kokkamisideede ja kasutajate retseptidega. Toidutare.ee on Eesti mahukaim toiduportaal ning selle retseptid ja artiklid põhinevad Ajakirjade Kirjastuse temaatiliste väljaannete sealhulgas Oma Maitse, kokaraamatute ja ajakirjade köögilisade materjalidel.

Toidutare.ee rakendus on valminud koostöös Lulztech Solutions OÜga.

Lae rakendus alla siit – https://play.google.com/store/apps/details?id=ee.toidutare – ja vaata ringi tuhandete retseptide hulgas. Nii saabki toidutegemisest kunst!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles