Kuidas lahkuda kehvalt kohtingult?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Pimekohtingud on nagu loterii. Võimalik, et veedad õhtu väga toreda mehega, kuid võid sattuda kokku ka täiesti uskumatute inimestega.

Nõu annab Galtime.

Välimus ei vasta ootustele
Sa suhtled internetis mehega, kes tundub olevat haritud, meeldiv, humoorikas ning piltide põhjal ka hea väljanägemisega. Te lepite kokku kohtamise, kuid reaalselt kohtudes on ta kõike muud kui see, mida sa eeldasid. Ta on lohaka välimusega ning vormist väljas.

Selle asemel, et ots ringi pöörata ja minema minna, anna talle võimalus. Ehk on ta tegelikult tore mees. Rääkige mõnda aega ning kui ta sulle ikkagi täiesti ebameeldiv tundub, ütle talle viisakalt, et kuigi sa nautisid teie vestlust väga, tunned sa, et teie vahel pole tõmmet. Suru ta kätt hüvastijätuks ning mine minema.

Ta joob end liialt purju
Te viibite koos õhtusöögil, kuid roogade asemel keskendub ta rohkem alkoholile. Ta on nähtavalt purjus, ebaadekvaatne ning seega ka ebameeldiv.

Siin on reegel kõikidele naistele: kohtama minnes peaks sul olema alati kaasas piisavalt raha, et maksta oma toidu ning kojusõidu eest. Samuti peaks sul olema kaasas telefon. Ütle oma partnerile, et käid korraks tualetis, anna teenindajale teada, et sinu kaaslane on liialt purjus, et sõita, tasu enda arve eest ning kutsu kaks taksot. Esimene tulgu kohe ja sinule järele, teine mõni aeg hiljem su kaaslasele. Lase teenindajal viia mehele teade, et kutsusid talle takso ning edaspidi ära temaga enam suhtle.

Sõbra korraldatud pimekohting
Su sõber korraldas sulle pimekohtingu oma tuttavaga, kuid kohe kui te kohtusite, on selge, et te ei sobi omavahel.

Ilmselt mõtleb tema samuti sellele, kuidas sellest olukorrast pääseda. Ütle talle otse, et ta on kindlasti tore inimene, kuid kuna teie vahel mingisugust esmast tõmmet ei ole, ei tasu teil end piinata ning teeselda.

Kohutav mühakas
Sa oled kohtingul mehega, kes jõllitab varjamatult su rindu, kuid ka kõiki teisi ümbritsevaid naisi. Veel hullem, ta on juba teinud otseseid vihjeid seksiks ning üritab sind katsuda.

Tõuse püsti, võta oma asjad ja lahku koheselt, ilma selgitusi andmata. Kui ta sulle järgi tuleb, ütle talle konkreetselt ja selgelt, et sa ei kavatsegi veeta oma õhtut mehega, kes on ebaviisakas, ei suuda sulle silma vaadata, vahib teisi naisi ning arvab, et tal on õigus sind katsuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles