Kümme märki, et su mees lööb üle aisa

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Female First on kirja pannud märke, millest võib järeldada, et kaasa ei naudi enam ainult sinu seltskonda.

Ta on eemalehoidev

Ta ei proovigi sinuga hoolivalt käituda ja väldib sinu lähenemiskatseid. Oma lähedusvajadust rahuldab ta tõenäoliselt kellegi teisega.

Truudusemurdjate seas on ka neid, kes hakkavad oma partnerile ülemäära tähelepanu osutama, sest tunnevad end süüdi ja tahavad seeläbi oma enesetunnet parandada. Kui kallim käitub väga hoolitsevalt, võid hakata hoopis arvama, et ta armastab sind rohkem kui eales varem.

Ta väldib peret ja sõpru

Pane tähele, kuidas ta suhtleb oma lähedastega. Kas ta suhtles varem oma ämma ehk sinu emaga tihedamalt, aga nüüd on hakanud suhtlemist piirama? Kas ta varem läks varmalt appi, kui su vanemad mõne tööga hakkama ei saanud, kuid nüüd leiab vabandusi, miks mitte minna? Kas varem talle meeldis sinu ja teie ühiste sõpradega koos aega veeta, aga nüüd on äkitselt selle vastu? Sinu lähedastega koos olemine teeb teda ärevaks, sest ta tunneb end süüdi ja ebamugavalt.

Telefonisõltlane

Kui tal on kogu aeg telefon näpus, võib olla, et ta saadab sõnumeid oma armukesele.

Salajased telefonikõned

Varem polnud tal probleemi sinu ees kõnelemisega, aga nüüd räägib ta telefoniga teises toas või autos. Kui uurid selle käitumise tagamaid, ütleb ta enamasti vastuseks, et ajab tööasju.

Oma sõpradega suhtleb rohkem

Kui ta varem sai oma sõpradega kokku umbes kord kuus, kuid nüüd käib nendega mitu korda nädalas teed joomas või kinos, on ilmselgelt midagi viltu.

Näägutaja

Selleks, et oma salasuhet õigustada, otsib ta sinus vigu. Ta sisendab endale, et kooselu sinuga on muutunud niivõrd talumatuks, et tal ei jäägi muud üle kui petta. Teades, et truudusetust mõistetakse hukka, süüdistab ta kõiges sind ja üritab oma käsi patust puhtaks pesta sind hukka mõistes.

Uus parim sõber

Kas pole ootamatu, et tal on tekkinud uus parim sõber, kellest ta viimasel ajal väga palju räägib? Ja veelgi kummalisem, et sulle pole seda sõpra tutvustatud? Juhul, kui see uus südamesõber on vastassoost, tasub sul olla tähelepanelik.

Veidrad lõhnad

Tugevalõhnaline parfüüm või deodorant jätab oma jälje armukese riietele. Abikaasa riided pesukorvis võivad lõhnata teise inimese järele. Lõhn, millega sa harjunud pole, on tõenäoliselt kergesti eristatav.

Kuidas seksiga lood on?

Nagu ka kiindumuse ja tähelepanu osutamisega, võib partner ühtäkki soovida palju rohkem seksida. Taas võib olla selle taga tahe enda süümepiinu leevendada.

Välimusele tähelepanu pööramine

Järsult suurenenud tähelepanu oma välimuse vastu võib olla märgiks, et ta tahab kellelegi teisele meele järele olla. Ta muudab oma soengut, ostab uusi riideid, hakkab trenni tegema ja pingutab üldiselt rohkem oma välimuse nimel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles