Suhe on nagu kaasomandis ettevõte

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kuigi naised soovivad tihti, et nende suhted partneriga oleksid romantilised, harmoonilised ja probleemid iseenesest lahenevad, on tõde see, et tegemist on vaid naiivse müüdiga. Selleks, et sinu ja su partneri vaheline suhe toimiks, peab sul selleks olema kainet kalkulatsiooni- ning arutlusoskust.

Your Tango kirjutas, millised reeglid kehtivad nii äris kui ka suhetes.

Ära reageeri, vaid vasta
Keegi ei julgeks konflikte oma ülemuste või kolleegidega lahendada sellisel moel, nagu seda mõnikord oma partneriga tehakse, isegi kui sa väga vihane oled. Me mõtleme oma öeldu alati väga täpselt läbi ega tee rutakaid tegusid. Ideaalis peaksid sa pürgima sama suhtumiseni ka oma partneriga konflikte lahendades. Sinu eesmärk võiks olla see, et teie põrkumistest ei teki tülid, vaid arutelud.

Kasuta positiivset manipulatsiooni
Me suhtume manipulatsiooni negatiivselt, kuid tegelikult aitab hästi läbi mõeldud plaan, kuidas saaksite te mõlemad seda, mida te tahate, teil mõlemal õnnelikumad olla.

Viige läbi ametlikke arutelusid
Kui teil on vaja rääkida tõsistest teemadest, näiteks vaadata üle oma majapidamise kulud, ei tohiks seda teha teiste tegevuste kõrvalt. Leidke aeg, mil teil pole ühtki teist kohustust, ning korraldage «ärikohtumine», kus vaid nendest asjadest räägite.

Võtke rahaasju tõsiselt
Pere rahaasjadesse tuleks suhtuda samuti nagu suhtuksid rahasse siis, kui jagaksid partneriga äri. Teie eesmärk peaks olema võtta vastu ühised, kaalutletud ja mõistlikud otsused.

Võtke üksteisega regulaarselt ühendust
Nii nagu töö puhul kontrollid sa aeg-ajalt, kas senised plaanid kehtivad ja asjad sujuvad, peaksid sa seda ka oma partneriga tegema. Anna talle teada päeva jooksul tekkinud muudatustest, et mingid asjad talle üllatusena ei tuleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles