Grete Klein: mulle meeldib hallist massist eristuda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Klein
Grete Klein Foto: Ardo Kaljuvee

«Reporteri» ilmatüdruk Grete Klein (24) on alati tähelepanu nautinud, halli hiirekese elu pole lihtsalt tema jaoks. Soov välja paista peegeldub ka Grete, kirjutab Buduaar.

Kas püksid või kleit?

«Ma olen totaalne kleidifänn ja minu garderoobist võibki just kõige rohkem leida erinevaid kleidikesi. Samas pean nentima, et kuna meie kliima on enamjaolt karge ja jahe, kipun ma külmemal ajal siiski kleitidele pükse eelistama,» tunnistab Grete, et vaatamata soovile igapäev kleiti kanda, et saa ta seda külmade ilmade tõttu sageli teha.

Uusi riideid soetab Grete endale nii internetist, kaubanduskeskustest kui ka second-hand poodidest. «Väga suur osa minu asjadest on internetist tellitud, aeg-ajalt käin ka kaubanduskeskusi läbi kammimas, kuid ühte kindlat lemmikpoodi mul välja kujunenud pole. Samuti olen ma kahe käega taaskasutuse poolt ning olen ka endale soetanud tohutult vingeid ja erilisi asju just second-hand poodidest,» soovitab Grete kõigil, kes oma garderoobi midagi eriti ägedat soetada tahavad, just kaltsukaid külastada.

Kuigi Grete garderoobis valitseb kontsade ülemvõim, kannab ta igapäevaselt pigem madalaid jalatseid. «Kuna ma olen tohutu mugavuse armastaja, siis pean tunnistama, et vaatamata sellele, et minu garedoob on täis kõrge kontsaga kingi, eelistan ma igapäevaselt siiski madalaid jalatseid kanda,» tõdeb Grete, kelle jaoks mugavus on esikohal.

Igapäevariided valib ilmatüdruk endale vastavalt tujule. «Ma riietan end suhteliselt oma meeleolust ja tujust lähtudes. Samuti meeldib mulle järgida uusimaid trende ja eristuda nii-öelda hallist massist. Usun aga, et kõige tähtsam on siiski see, et inimene ise end oma riietuses hästi ja mugavalt tunneks,» lisab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles