Kuidas väärikalt seksi küsida?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Mõnede naiste jaoks on seksi küsimine miski, mis tekitab ebamugavust ja valel moel oma partnerilt seksi küsides võib see jätta talle mulje, et oled hoolimatu või ainult oma himude peal väljas.

Seksiks peab olema aega
«Mul on pooletunnine paus, kas tahaksid seksida?» Kui sul pole õieti aegagi, et korralikult seksida, ei tundu su ettepanek kellelegi ahvatlev, kirjutab The Stir. Jah, seks võib võtta ka vähem aega, kuid teadmine, et sa «pigistad» seksi oma tihedasse kavasse viitab sellele, et ainult sa keskendud ainult enda rahuldusele.

Haara ohjad
Mõnikord tuleb olla lihtsalt pisut häbitu. Vaata talle julgelt otsa ja ütle sõbralikult, kuid kindlalt, et sooviksid temaga seksida. Juba tema ilme on selle proovimist väärt.

Näita oma iha
Artikli autor Sara Barron kirjeldab, et ta elukaaslasel on komme ihualasti, ja nähtavalt seksuaalselt erutunult, trepist alla tulla, istuda Sara ette toolile, käega oma meheaule viidata ning öelda: «Ma lihtsalt mainin!» Sara ütleb, et kui see on mõnevõrra totter viis, on selles oma huumor ja võlu ning mingil kummalisel moel toimib see alati.

Vaata head seksistseeni
Vali film, milles on korralikke ja erutavaid seksistseene, mida koos mehega vaadata, et siis pärast filmis nähtult koheselt ise armule anduda.

Osta uus pesu
Pane oma uus ning ahvatlev pesu selga ning satu «juhuslikult» tema silme alla. Kui ta sinu uue pesu kohta komplimendi teeb või midagi ütleb, anna talle salamisi teada, mis sul plaanis on.

Seksi regulaarselt
Kui teie viimasest seksimisest on möödas palju aega, muutub ka seksi küsimine kohmetumaks. Kui sa ei taha häbi või piinlikkust tunda, et sa pole kaua aega talle tähelepanu pööranud, jälgi, et te regulaarselt seksiksite.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles