Mehed otsivad tihedama habeme nimel ilukirurgialt abi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Pitt
Brad Pitt Foto: SIPA/Scanpix

Kuulsuste eeskujul ihaldavad järjest rohkemad mehed endale habet. Üllatuslikult pöörduvad paljud mehed ilukirurgide poole, sest nende karvakasv pole jõuluvana habeme kasvatamiseks piisav.

Doktor Bessam Farjo on üks pikemaajalisemalt habeme siirdamise protseduuriga tegelenunud ilukirurge. 1996. aastast peale kasvab selle protseduuri klientide arv igas aastas ligi kuus korda, kirjutab Genius Beauty.

Farjo sõnul on tihe habe meeste poolt väga ihaldatud. Mehed soovivad , et nende habemes poleks ebaühtlaseid karvatuid laike ning on valmis selle tarbeks ohverdama juukseid oma kuklast.  Farjo väidab, et tihti tulevad mehed kliinikusse mõne kuulsuse pildiga , kelle moodi nad välja näha soovivad.

Inglismaa mehed soovivad kõige rohkem sarnaneda Gary Barlow, David Beckhami jaGeorge Clooneyga. Samuti soovitakse näha välja nagu Brad Pitt, Tom Selleck, Ewan McGregor, Ashton Kutcher, Zach Galifianakis või Richard Branson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles