Anna Levandi: kreemitatud nahk on külm ja märg nagu konnal

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Levandi
Anna Levandi Foto: Arno Saar/ Õhtuleht

Uisutreener ja kolme poja ema Anna Levandi, kes näeb alati suurepärane välja, pooldab minimaalset meiki ning hindab üle kõige loomulikku ilu. Buduaar uuris Anna käest, mis on tema kauni ning eatu välimuse saladuseks.

Küsimuse peale, kas Annal on ka mõni eriline kodune ilurituaal, vastab ka naerusuil: «Ei midagi erilist. Alustan päeva dušiga, sellega ärkan üles, samuti vajab minu pea iga päev pesemist, muidu minu soeng ei püsi nii nagu vaja.»

«Ma ei kasuta kunagi ihupiima, sest olen avastanud, et kreemitatud nahk on külm ja märg nagu konnal,» märgib Anna. «Allarile aga meeldib kuiv ja soe nahk.» Seetõttu ongi treener kehakreemide kasutamisest tänaseks loobunud ja abikaasa Allaril on selle üle vaid hea meel.

«Arvan, et naha ja välimuse kvaliteet ei sõltu sellest, mida endale peale määrida,» lisab ta. «Väga palju oleneb hoopis sellest, mida ja kui palju sa sisse sööd, kui palju ennast liigutad, kas piisavalt magad ning mis kõige tähtsam, emotsionaalne seisund. Kui silmad säravad, siis nahk on ka ilus,» tõdeb Anna särasilmselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles