Hädaabidispetšer päästis võõra naise pulma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Üle-eelmisel nädalal helistas üks Washingtoni naine hädaabi numbrile ja andis teada, et autost varastati ära tema pulmakleit. Kõne vastu võtnud dispetšer Candice lahendas olukorra nii nagu eeskirjadele kohane, kuid ka pärast kõne lõpetamist jäi asi talle hingele, sest  helistanud naine ütles, et tema pulmad peaksid olema järgmisel päeval.

Seega palus Candice oma ülemuselt nõusolekut, kas ta võib pruudiga uuesti ühendust võtta ning pakkuda talle oma pulmakleiti, milles Candice poolteist aastat tagasi abiellus, kirjutab Shine. «Naine oli väga üllatunud, kuid samas ka väga tänulik. Ta palus näha fotot kleidist, mida ma naisena täielikult mõistan,» räägib Candice. Ta saatis pruudiga koos olnud politseiniku mobiilile pildi kleidist ning politseinik näitas pilti naisele. Kleit meeldis naisele väga ning seejärel asus Candice organiseerima, kuidas kleit pruudini toimetada.

Candice palus oma abikaasat, et ta jätaks ära oma matkalemineku ning otsiks tema vanemate juurest üles pulmakleidi. Kuigi Candice’i sõnul oli ta mees palve peale väga üllatunud, oli ta heal meelel valmis aitama, kui juhtunust kuulis. Ometi ei läinud ka see veatult, kogemata said kaasa valed võtmed ning kleit tuli veel ka pööningult üles otsida.

Kleit jõudis pruudini siiski vahetult enne registreerimist. «Ma olen nii õnnelik, et sain seda naist aidata. Ta oli väga tänulik ja saatis mulle pildi, kus ta kleiti kandis. Vajadusel teeksin ma seda kõike uuesti,» ütles Candice.

«Ma olen Candice’i üle nii uhke! See, mida ta tegi, oli väga eriline ja rohkem inimesi peaksid tema moodi olema,» ütles Candice’i ülemus Vonnie Mayer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles