Kolm toiduainet, mida saab kasutada näomaski tegemiseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled kunagi kuulnud ütlust, et näkku ei tasuks määrida midagi, mida ei kõlba süüa? Portaal The Stir nimetab kolm toiduainet, millest saab imelisi näomaske teha.

Kaerahelbed. Kaerahelbed on tuntud oma niisutava toime poolest, aga kui neid kanda näole (segatuna vahukoore või üliküpse banaaniga), saab sellest imeline niisutaja. Aga ole ettevaatlik: kulub korralikult aega, kuni see mask näol ära kuivab, seega ära proovi seda siis, kui sul on kiire.

Roheline tee. Näo loputamine jahtunud rohelises tees on ideaalne moodus punetava või põletikulise naha ravimiseks. Veelgi paremini mõjub see, kui leotad pehmet rätikut rohelises tees ja asetad rätiku seejärel 10 minutiks näole. Loputa veega ja kanna näole seejärel niisutajat.

Munavalged. Kui sul on rasune nahk, siis klopi üks või kaks munavalget lahti ja kanna otse näole. Pärast munavalge kuivamist võib tunduda, et oled justkui mumifitseerunud, aga kui munavalge maha loputad, märkad, et su nahatoon ja tekstuur on muutunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles