Põhilised vead, mida naised seksides teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Naised ei suuda tihti isegi voodis muretsemist lõpetada ning rikuvad seega kogemuse nii enda kui ka oma partneri jaoks.

Orgasmi teesklemine
Tihti teevad naised seda selleks, et mehed iseendas ei pettuks, kuid teesklemine tähendab vaid seda, et sa tegelikult eirad iseenda naudingut, kirjutab The Stir.

Liigne häälekus
Pornostaaride eeskujul häälekas oigamine võib sulle tunduda erutavana, kuid tegelikult on sellega samad lood, mis orgasmigagi. Kui see ei tule loomulikult, on see lihtsalt enesepettus.

Sa ei ütle, mis sulle meeldiks
Sa ei saa tunda seksist mõnu, kui sa ei õpi küsima seda, mis sulle meeldib. Hea seksuaalpartner tahab, et ka sina tunneksid seksist mõnu ja jõuaksid orgasmini, seega on ta valmis rohkem pingutama.

Tunned häbi oma seksuaalfantaasiate pärast
See ei tee sind autuks ega räpaseks inimeseks. Räägi oma parteriga fantaasiatest ja leidke võimalus neid ellu viia.

Sa ei rahulda end
Paljud mehed tegelevad eneserahuldusega regulaarselt, naised oluliselt harvem. Kui sa tunned erutust ja sul on selleks võimalus, rahulda end. Samuti, ära karda end seksi ajal puudutada, kui sa seda soovid, see erutab su meest.

Liiga palju reegleid
Tuba olgu pime. Pead enne duši all käima. Pärast sööki ei seksi, sest kardad, et su kõht on partneri meelest paks. Lõpeta muretsemine ja naudi seksi!

Muretsed ainult tema rahulduse pärast
Loomulikult peaksid sa mõtlema ka sellele, kuidas su partner end tunneb, kuid kui sa enda heaolule ei mõtle ja ise seksi nautida ei suuda, ei naudi seda tõenäoliselt ka tema.

Sa lihtsalt lamad
Kui sa ise ikka üldse ei pinguta, miks temagi peaks?

Seksid, kuigi sa ei taha
Ütle lihtsalt ei ja tehke seda siis kui sa oled selleks valmis. Kui sa tegelikult lihtsalt ootad, mil mees enesega «hakkama saab», pole see aus ei sinu ega tema suhtes (ja ilmselt rikud sa seda tehes ka vähemalt kahte esimest punkti).

Võtad asju liiga tõsiselt
Ole heas tujus, rõõmus ja naera! Ära lase väikestel ebaõnnestumistel kõike ära rikkuda.

Peale partneri orgasmi lõpetad seksi
See, et tema on lõppu jõudnud, ei tähenda, et sina ei võiks edasi nautida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles