Noormehe soovitus: kui sulle naine meeldib, solva teda!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Endine Austini ülikooli tudengiorganisatsiooni president Thor Lund avaldas oma blogis pika postituse selle kohta, millised on tegelikud tõed naiste kohta. «Ainus viis kuulda naiselt tõde, on saada ta alasti,» kuulutab Lund.

Tavaliselt kirjutab Lund blogis oma sporditreeningutest ja taimetoitlaseks olemisest, kuid sel kolmapäeval otsustas ta teha postituse pealkirjaga «Mida ma olen naiste kohta õppinud», kirjutab Huffington Post. Praeguseks on ta selle postituse oma blogist eemaldanud, kuid nagu ikka – tema postituse lugejad on teinud võimalikuks selle, et kõik tema elutarkustega ka edaspidi tutvuda saaksid. Loe enam kui 5000-sõnalist inglise keelset postitust SIIT.

Millised siis on need suured tõed naiste kohta, mida jumalus Thor teistele meestele jagab?

·         Naised võivad terve päeva kõige kohta valetada. Kuid kui saad naise oma voodisse, räägib ta sulle kõigest!

·         Kui sa suudad ükskord tõeliselt mõista, et naiste puhul puudub igasugune loogika, muutub kõik loogiliseks.

·         Kõigepealt vaata naise silmi, sest siis sa saad aru, kas ta on sinust huvitatud või ei. Teiseks vaata tema kaela, sest see on tema keha kõige tundlikum koht ja kindlasti peaksid sa kontrollima ka seda, ega tal pole aadamaõuna, sest tõenäoliselt ei soovi sa mehega magada. Kolmandana on oluline vaadata varbaid. Kui ta jalad on ilusad ja varbaküüned lakitud, võid eeldada, et kogu ta keha hooldatud ja raseeritud. Kui tal on koledad jalad, on suur tõenäosus, et kogu ta keha on rõve ja hooldamata.

·         Kui naine sulle tõesti meeldib, ütle, et sa ei kannatada teda. Kui sa arvad, et ta on ilus, mõnita tema hiiglasliku käekotti ja küsi, kas ta kannab endaga langevarju kaasas. Kui ta on maailma kõige meeldivam ja toredam tüdruk, ütle talle, et sulle ei meeldi, et ta on väikeste lastega nii õel.

·         Kui sa tüdrukutega räägid, aja nad segadusse. Nad on selle siiralt välja teeninud, sest nad on mehi aegade algusest peale mõjutanud (järgneb näide Aadama ja Eeva piibliloost). Seega, naisi tuleks kohelda samade vahenditega, kuidas nemad mehi kohtlevad. Kui sa ajad naise aju sassi, tuleb ta sinu juurde.

Suhtespetsialist Lund tunnistab, et ka tema keerab asjad vahel kihva. Väidetavalt tegi oma teise päris suhte puhul selle vea, et käitus temaga nii, justkui oleks tegemist ainsa naisega terves maailmas, kes saab korda minna. «Ta oli nii eriline, et mind ei huvitanud, et ta käis teiste kuttidega või, et minust sai tema tallaalune ja ma tegin päeva jooksul tema jaoks igasuguseid asju, et sa saaks minna öösel välja ja magada ükskõik kellega. See oli nõme, aga ma õppisin palju. Nüüd olen mina see, naisi üles korjab. Ma proovisin olla hea kutt, aga see ei toimi. Tüdrukud vihkavad toredaid kutte, kes teevad kõike, mida nad tahavad. See pole loogiline, aga nii see on.»

Lundi blogipostitus sai palju vastukaja ja pahaseid vastuseid. Mõne aja pärast võttis Lund on postituse maha ja kirjutas selle kohta ka põhjenduse. «Ma kustutasin selle postituse, sest see maksis mulle lähedase sõpruse naisega, kelle taolist sel maamunal rohkem ei ole. Ainult mu oma ema on teinud minu jaoks rohkem kui tema. Ma solvasin teda, mul on häbi ja mul on kahju. Ma õppisin, et naistest ei tohiks lugupidamatult rääkida ka naljaga mitte. Kõik naised on erakordsed ja erilised ning ühel päeval saavad ka neist emad. Ma vabandan kõikide inimeste ees, kellele ma haiget tegin ja ma loodan, et ma saan sellest kogemusest õppida. Ainus, mida ma paluksin, on see, et enne kui inimesed mind täielikult hukka mõistavad, loeksid nad mu ülejäänud blogi ning prooviksid nädal aega taimetoitlasena elada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles