Aktiivse seksuaaleluga inimesed teenivad rohkem

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Selgub, et sinu töö ja eraelu võivad üksteist ootamatutes kohtades mõjutada.

Saksamaal tehtud uuring ütles, et töötajad, kes seksivad enam kui neli korda nädalas, teenivad   rohkem raha kui need, kelle seksuaalelu nii tihe pole, kirjutab Your Tango.

Uurimus põhines 7500 perekonna jälgimisel ning avastas, et kõige suurem seos seksil ja palgal oli inimeste puhul, kes olid 26-50-aastased.

Juba mõnda aega on räägitud sellest, et rahulolu oma seksuaaleluga mõjutab ka teisi valdkondi ning muudab inimesi üldiselt õnnelikumaks ning tervemaks. See omakorda annab energiat, et saavutada paremaid tulemusi tööl.

Uuringu autor Nick Drydakis selgitas, et ühtlasi on seksuaalselt rahulolevad inimesed emotsionaalselt stabiilsemad, ekstravertsemad ja nende seas esines vähem inimesi, kes põdesid diabeeti, südamehaiguseid või artriiti.

Kahtlemata toimivad asjad ka vastupidiselt. Rohkem teenivad ja edukamad inimesed on enesekindlamad ja ihaldusväärsemad, seega on neil kergem leida endale seksuaalpartnereid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles