Saledamad inimesed lahutavad oma abielu suurema tõenäosusega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Reeglina üritavad inimesed kaalu langetada ja end paremasse välisesse vormi saada siis kui nad otsivad aktiivselt uut suhet. Tavaliselt kiputakse end käest laskma siis kui ollakse kindlas suhtes.

Üllatuslikult ütlevad uuringud, et ülekaalus inimesed lahutavad oma abielu väiksema tõenäosusega kui saledad inimesed. Saledad inimesed lõpetavad oma abielu kolm korda suurema tõenäosusega kui keskmised või ülekaalulised inimesed, kirjutab Daily Mail.

Samuti näitasid uuringu tulemused, et õnnelikud inimesed söövad rohkem, sest kaalutõus toimus siis kui inimesed olid oma suhtega rahul. Tihti on põhjuseks see, et võetakse üle oma partneri toitumisharjumused ning samas väheneb ka füüsiline aktiivsus. 30 protsenti küsitlusele vastanutest ütles, et nende põhiline ühine aeg möödub telekat vaadates ning 20 protsenti armastavad koos väljas söömas käia.

Enam kui 60 protsenti inimestest võtab kaalus juurde kui nad on suhtes, mis neid rahuldab. 72 protsenti inimestest usuvad, et nende partner on nende kooselu jooksul juurde võtnud. 66 protsenti leidub selliseid paare, mille puhul arvavad mõlemad pooled, et nad on koos kaalus juurde võtnud. Seega selgub, et püsisuhe võib olla üheks peamiseks põhjuseks, miks inimesed kaalus juurde võtavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles