Viisteist märki, et olete teineteise jaoks loodud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui oled kellessegi hullumeelset armunud, siis võib olla raske aru saada, kas tema näol on tegemist selle kõige õigema partneriga. Kuidas saad kindel olla, et aasta pärast tunned ikka veel sama? Või kümne aasta pärast?

Siin on viisteist märki, mis viitavad sellele, et olete teineteise jaoks loodud, kirjutab YourTango.

1. Räägid temale asju, mida teised ei tea. Sa ei paljasta oma saladusi siis, kui oled veidike veini joonud, vaid räägid talle kaine peaga ja avameelselt oma kõige intiimsematest asjadest. See näitab, et usaldad teda ning see on oluline pikaajalise suhte komponent.

2. Lased tal end näha oma nõrkushetkedel. On lihtne olla kellegagi koos õnnelik, kui tunned end hästi. Aga mis saab siis, kui tunned kurbust? Kas tahad, et partner näeks sind, kui oled masenduses või kui sul on halb päev? Tema peaks sellistel hetkedel olema sulle lohutajaks, mitte koormaks.

3. Austad teda. Sa ei taha tema olemust muuta. Tema juures võib olla pisiasju, mis sind häirivad - talle meeldib kanda augulisi T-särke, ta armastab õlut juua või vaatab hommikuti multikaid -, aga ta meeldib sulle. Nii lihtne see ongi.

4. Tahad, et ta kohtuks su vanematega. Tunned tema üle uhkust ja tahad temaga eputada.

5. Suudad ette kujutada teie ühist tulevikku. Sa ei pea harjutama oma allkirja tema perekonnanimega, aga kas mõtled aeg-ajalt sellele, milline võiks olla teie tulevik? Kas sulle meeldib see, mida ette kujutad?

6. Julged temaga vaielda. Sa tead, et isegi kui te vaidlete, siis ta kuulab sind ega tee su seisukohti maha. Ta võtab sind tõsiselt, ka siis, kui ta on veendunud, et sa eksid.

7. Tahad, et teie suurimad erinevused leiaksid lahenduse. Kui teie vahel on asju või teemasid, mis tõepoolest kardinaalselt erinevad ning võivad seeläbi teie tulevikku mõjutada, siis peaksite neist rääkima ja neile lahenduse leidma.

8. Te naerate koos. Naer on elu üks lihtsamaid lõbusid - peaksite olema võimelised koos naerma ja üksteist naerma ajama.

9. Tunned tema suhtes suurt ligitõmmet. Füüsiline keemia on vaieldamatult oluline komponent iga terve suhte puhul. Aga mis siis, kui naine pole klassikaliselt ilus või mees pole su tavaline «tüüp»? Veelgi enam põhjust, miks teda selleks üheks ja õigeks pidada.

10. Temaga koos on ka vaikimine normaalne. Sa ei tunne, et pead iga vaikushetke jutuga täitma. Tunnete end ka vaikuses hästi.

11. Meeldid endale, kui oled temaga koos. Sa ei tunne, et pead oma mõtteid või sõnu korrigeerima, sa pole ärevil ega end kõrvalt jälgiv.

12. Igatsed teda täpselt õiges koguses. Sa tunned temast puudust, aga mitte liiga palju. Mõningane vajadus on normaalne ja isegi hea, kuid liigne klammerdumine tekitab probleeme.

13. Sa pole liiga armukade. Sinus ei tekita ebamugavust see, kui ta tahab sõpradega välja minna, isegi kui seltskonnas on naisi. Teil mõlemal on omad elud ja hobid.

14. Tunned, et ta teeb sinust parema inimese. Ta tekitab sinus tunde, et oled tark, naljakas, atraktiivne, loominguline - iseenda parim versioon. Ta toob sinus parima esile.

15. Ta mõistab sind. Mõnikord polegi muud tarvis. Sa tunned, et ta saab aru sinu sellest osast, mida sa ei oska sõnadesse panna. See tekitab sooja ja lohutava tunde - täpselt sellise, mida peaksid tundma selle inimese puhul, kellega abielluda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles