Tyra Banks: ma ei usu dieetidesse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyra Banks
Tyra Banks Foto: SIPA / SCANPIX

Kahtlemata tuleb moemaailmas olla sale. Pole mingi saladus, et kui mõni tuntud supermodell kaalus juurde võtab, tabab teda kohe kriitikarahe. Seetõttu on väga värskendav kuulda endise modelli Tyra Banksi suust, et tema jaoks pole probleemiks olla kogukam naisterahvas.

Banks ütles ajakirjale US Weekly antud intervjuus, et «ei usu dieetidesse, sest tahab, et tal oleks veidike peput», vahendab The Stir.

Muidugi on Tyral lihtne sellist juttu rääkida: ta on edukas modell, kes on end moemaailmas tõestanud ning kes on tavaliste naistega võrreldes siiski väiksema kehakaaluga.

Kuid üllatav on see, et samas intervjuus tunnistab Tyra, et «oli oma edu tipus siis, kui ta rõivasuurus oli suurem kui eales varem». Tyra sõnum on võimas: ta oli edukas ja ühtlasi ka kogukas. Kas ei võiks leiduda rohkem kuulsusi, kes oleks naistele eeskujuks ja ütleks, et saledus ei võrdu tingimata eduga?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles