Kas oled veel vallaline, sest su ootused suhetele on liiga kõrged?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahelduseks on ka meesteta hea!
Vahelduseks on ka meesteta hea! Foto: SCANPIX

Kas igatsed suhet, kuid pole veel end kellegagi sidunud? Võib-olla on asi selles, et su nõudmised partnerile on liiga ebarealistlikud.

Sulle antakse alatasa korvi

Kui sul pole just äärmiselt eemaletõukav iseloom või ei hoolitse sa oma välimuse eest, siis tõenäoliselt peaksid aeg-ajalt sind mõned vastassoo esindajad ikka taga ajama või peaks leiduma neid, kes on nõus sinuga vähemalt esimesele kohtingule minema, kirjutab The Stir. Kui sulle tundub, et sulle antakse pidevalt korvi, siis oled oma nõudmised ilmselt liiga kõrgeks seadnud. Teisisõnu: kui sina oled 6, siis ära ürita saada kutti, kes on 10. Lõpeta enese petmine.

Su nõudmiste nimekiri partnerile on pealiskaudne

Enamikul inimestest on olemas nimekiri omadustest, mis partneril võiks olemas olla. Aga kui su nimekirjas on sellised tingimused nagu «peab olema pikem kui 180 sentimeetrit», «peab omama ilusaid kõhulihaseid» või «peab omama siniseid silmi», siis keskendud valedele asjadele.

Kõik su suhted on olnud lühiajalised

Kui oled juba 30 või 40, kuid sul pole kunagi olnud suhet, mis kestaks kauem kui aasta, siis on sul kindlasti ebarealistlikud ootused ja nõudmised.

Eeldad, et suhe liiguks täpselt nii, nagu oma peas seda ette kujutad

Kujuta ette, et lähed välja kellegagi, kes on oma peas väga täpselt välja mõelnud, kuidas see õhtu ja üldse terve teie suhe peaks kulgema. Tal on oma ettekujutus sellest, mida sina peaksid ütlema ning kuidas tema jutule reageerima. Tõenäoliselt ei vastaks sa üldse tema ootustele. Seega ära tee sama kellelegi teisele. Mehed pole mõtetelugejad ja sa pead ise selgelt välja ütlema, mida sa tahad.

Sul on romantilised ettekujutused «hingesugulasest»

Mitte keegi ei saa sind õnnelikuks teha, su elu täiustada ega sind täiendada. Iga inimene saab su õnne nimel vaid teatud panuse teha, mitte rohkem. Keegi teine ei pea andma sulle põhjust, miks hommikul üldse ärgata. Sa pead selle põhjuse ise leidma.

Sa otsid kedagi, kes oleks täpselt nagu sina, aga meessoost

See on normaalne, et ootad partnerilt sobivust - kedagi, kes poleks kasside suhtes allergiline või kellele meeldiks tohutult väljas jalutamas käia, sest see on ka sinu kireks. Aga kui eeldad, et teisele inimesele meeldivad täpselt samad raamatud, filmid, toidud; tal on iga asja kohta sinuga ühtiv arvamus ja tal on samad unistused, siis see on veidi ebarealistlik. Siis võib-olla peaksidki üksikuks jääma, sest ilmselgelt on su esimeseks armastuseks sina ise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles