Kuidas kindlustada, et suhe saaks hea alguse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Enamikul meist pole väga palju kannatust. Tahame kõike nüüd ja kohe, eriti kui tegemist on uue romantilise suhtega. Veedame tunde, mõeldes sellele, kuidas kõik võiks olla ja planeerime oma tulevikku. Lõpuks oleme suutnud välja mõelda terve suhte, kuni lahkuminekuni välja, enne esimest kohtingut.

See on hullumeelne, kuid samas arusaadav. Meil on oma igapäevaste asjadega niivõrd kiire, et hinge tõmbamine on lausa väljakutseks muutunud. Selletõttu ei lase me ka uutel suhetel orgaaniliselt kasvada, vaid kiirustame asju takka. Siin on aga mõned nõuanded, kuidas kindlustada, et suhte algus oleks ilus, kirjutab GalTime.

Mõtle nagu budist. Üks eduka budisti omadusi on iha puudumine. Muidugi tunned oma kaaslase suhtes ligitõmmet, kuid esimestel kohtingutel ürita keskenduda teekonnale, mitte sihtmärgile. Lõbutse ja õpi oma partnerit tundma. See võib tunduda lihtne, kuid tegelikult pole seda. Ürita oma ootused kõrvale jätta ja lihtsalt ole.

Ära arvusta. Me kipume sageli kritiseerima. Olgu põhjuseks kadedus või erinevused inimeste vahel. Kahjuks teeme seda ka oma suhetes ja mõnes mõttes on see ju arusaadav. Me ju ei taha oma aega ja energiat raisata inimese peale, kes ei vasta meie ootustele või sellele, mida me suhtelt tahame. Kuid andkem teistele veidi asu... keegi pole ideaalne ja kui me seda endile aeg-ajalt meelde tuletame, siis saab ka armastus kasvada.

Ole hoolitsev ja tähelepanelik. See kehtib mõlema sugupoole kohta. Kui sa oled mees, planeeri esimest kohtingut hoolikalt. Kuula, mis su partneri huvid on ja paku välja mõni tegevus, mis teda erutaks. Planeeri selline kohting, mis näitab naisele, et sa kuulad teda ja tahad, et ta õnnelik oleks. Kui sa oled naine, ära mängi liiga raskesti kättesaadavat ja vasta tema kõnedele ning sõnumitele. Tema on ilmselt samuti närvis nagu sina.

Ole aus. Armastus võib olla mäng, aga sa peaksid siiski endale truuks jääma. Kui sa ei tunne mehe vastu midagi erilist, siis pole vast mõtet partneri lootusi hellitada. Kui kaaslane andis endast parima, kuid teie vahel lihtsalt pole keemiat, siis jäta asi sinnapaika. Kui sa aga tahad teda uuesti näha, siis anna talle kindlasti teada, et nautisid kohtingut ja tema seltskonda. Ta ei pruugi sinu signaalidest õigesti aru saada, seega on hea mõned asjad otse välja öelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles