Asjad, millele mehel ja naisel on täiesti erinevad lähenemised

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Naised ja mehed lähenevad väga mitmetele probleemidele erinevalt. Asjad, mis naiste jaoks võivad olla maailma suurimad probleemid, on meeste jaoks olematud.

Kümme asja, kus meeste ja naiste arusaamad lähevad täielikult lahku, reastas Womans Day.

Ta ei märka, kuidas sa mingeid asju teed
Mehed ei mõtle sellele, mis pidi on sahtlis noad või kuidas voltida käterätte. Nende jaoks on oluline, et asi saaks tehtud, mitte see, kuidas need tehtud on. Naised peavad seda lugupidamatuse märgiks ning arvavad, et mehed väljendavad sellega oma hoolimatust, kuid tegelikult pole sellised pisiasjad nende jaoks lihtsalt olulised.

Ta ei tea, millised sündmused on sinu jaoks tähtsad
Ükskõik kui väga mees sind ei armasta, ei tule ta selle pealegi, et sulle meeldiks, kui ta sulle juubeli puhul suure õnnitluspeo korraldaks. Meeste jaoks pole enamasti tähtpäevad kuigi olulised ja nad ei pruugi mõista, miks sina neid nii oluliseks pead. Kui sa soovid, et ta sinu jaoks midagi teeks, anna talle sellest märku.

Ta on tülide ajal vait
Naine võib samaaegselt nõusid pesta, telekat vaadata ja oma tunnetest rääkida. Kuid kui mees on samal ajal täiesti vait, ajab see naisi marru. Mehed soovivad enne öeldut kõik eraldi läbi kaaluda ja tavaliselt pole nad mitme asja koos tegemises kuigi head. Kui su mees on vait, tea, et ta kuulab.

Ta ei märka sinu iluvigu
Sina võid olla täiesti häiritud sellest, et oled mõne kilo juurde võtnud, et sulle on tekkinud esimesed kortsud või su kõhul on mõned venitusarmid. Kuid mees näeb sind kui tervikut ja ta ei keskendu sinu vigadele. Ära vingu enda kallal, sest mees tunnetab, et sa ei austa ennast. Võta tema komplimendid alati rõõmsa rahuloluga vastu, sest kui sa iga kord end maha teed, ei vaevugi ta enam ühel päeval sind kiitma.
Kui su mees kritiseerib sinu välimust, tähendab see, et ta on tegelikult enesega rahulolematu ja elab seda sinu peal välja.

Ta ei mõtle teie viimasele tülile
Sina võid päevi hiljem olla endast väljas teie viimase konflikti pärast, kuid mees soovib vanad asjad selja taha jätta. Kui oled mehele oma arvamuse välja öelnud, anna talle aega nende peale mõelda ja ära võta neid üles ilma mõjuva põhjuseta.

Ta ei võrdle oma naisi endiste kaaslastega
Isegi kui suhtes on tavalisest raskem periood, ei võrdle enamik mehi oma naisi kunagi endiste kaaslastega. Kui sa siiski oled kahtlev, kas tema eelmine suhe teda endiselt kummitab, rääkige sellest, et asjad selgeks saada. Juhul kui tõesti mees pole eelmisest suhtest üle saanud, pole sel sinuga suuremat seost. Ta lihtsalt pole suutnud vaimselt eelmise suhtega lõpparvet teha.

Teda ei häiri see, kui sa oma sõbrannadega väljas käid
Naised kipuvad end süüdi tundma ja mõtlema, et võiksid veeta selle aja hoopiski armastatud mehega. Kuid mehed ei tunne end hüljatuna, sest ka tema vajab personaalset aega ja tunneks end pigem lämmatatuna, kui sa tema külge klammerdunud oleksid.

Tal on ükskõik, kuidas sa oma raha kulutad
Seni, kuni teie arved on makstud ja elementaarsed kulud kaetud, ei häiri teda sinu ostud.

Ta ei mõtle kodutöödele
 Sa ei mõista, kuidas saab tema rahulikult telekat vaadata, mil lapsed vajavad vannitamist, nõud pesemist ja pesu kuivama viimist. Tema leiab, et kui sa vajad abi, sa küsid seda.

Ta peab seksist keeldumist märgiks sellest, et sa ei taha teda
Mehe jaoks pole seks lihtsalt füüsiliste vajaduste rahuldamine. Kui sa ei soovi temaga seksida, kardab ta, et sinu tunded tema vastu on muutunud. Seega, kui sa mingil põhjusel parasjagu seksida ei soovi, selgita talle, mis on selle põhjus, et ta ei muretseks, et teie vahel on midagi väga valesti.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles