Kas eneserahuldamine mõjub tervisele hästi?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eneserahuldamisel on mitmeid positiivseid külgi. Näiteks on selle käigus kõige lihtsam välja selgitada, mis sulle seksuaalses mõttes meeldib ning sobib ja mis mitte.

Kui sa tead, mida su keha naudib, siis oskad seda ka partnerile selgitada ning seeläbi oma voodielu paremaks muuta, kirjutab Female First.

Masturbeerimine enne magama jäämist muudab väsinumaks ja lõõgastunumaks ning aitab paremini uinuda. Orgasmi järel vallanduvad hormoonid, mis tekitavad lõõgastumistunde ning tänu sellele saab sinust ka meeldivam kaaslane, sest oled rahulikum ja õnnelikum.

Ühtlasi on teadlased kindlaks teinud, et varases eas enese rahuldamisega tegelemine võib aidata meestel vältida eesnäärmevähki. Noorena iganädalaselt oma «torude» tühjendamine võib vanemas eas sulle kasuks tulla!

Masturbeerimine on vaieldamatult kõige ohutum viis, kuidas seksida, kuid samas tasuks olla ettevaatlik, sest liigne eneserahuldamine võib tekitada ärritust ja muuta suguelundid valulikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles