Galerii: Kadriorus asuv kohvik-restoran Katharinenthal tutvustas menüüs olevaid hõrgutisi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ajalooline kohvik-restoran-terrass Katharinenthal asub Luigetiigi ääres, Kadrioru lossi Lilleaia vahetus läheduses. Kohvikus pakutakse maitseelamusi kahel korrusel, millest esimesel saab nautida suurepärast kohvi ja värskeid küpsetisi ning teisel korrusel toekamaid roogasid.

Kohviku perenaine Angeelika Kang ning peremees David Pärnamets avasid hubase toidukoha selle aasta juunikuus, et pakkuda maitseelamusi nii varajastele ärkajatele, kohvinautijatele kui ka õhtustele einestajatele. Väikses ja armsas toidukohas saabki nautida nii hommikusööki, kohapeal värskelt valmistatud kondiitritooteid, nautida suurepäraseid roogi peamenüüst või terrassil pakutavast grillimenüüst.

Katharinenthali kohviku kondiitritoodete eest vastutab Angeelika Kang, kelle väljatöötatud ning toimivate retseptide järgi valmivadki esimese korruse küpsetisteleti hõrgutised. Katharinenthali pagarite käe alt tulevad hoole ja armastusega valminud kondiitritooted, millest populaarsemad on keeruga kaneeli- ja kardemonisaiad, kohupiima-maasika Brita kook, šokolaadi-trühvlikook,Tosca kook rabarberiga, passioonibesee tartaletid, passiooni-trühvlikook jne.

Soolase maitse austajatele on valikus erinevad lahtised pirukad ja quiche´id. Erinevatele küpsetistele lisaks pakutakse ka maiasmokkade lemmikuid makroone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles