Naised tunnevad meeste lohaka riietuse tõttu häbi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naised sooviks, et mehed mõnikord ka ülikonda kannaks ja oma välimuse eest hoolitseks.
Naised sooviks, et mehed mõnikord ka ülikonda kannaks ja oma välimuse eest hoolitseks. Foto: SCANPIX

Kallid mehed, on viimane aeg end kurssi viia meestemoega, sest uue uuringu järgi tunneb koguni 40 protsenti naistest häbi oma mehe lohaka riietusstiili tõttu.

Kuna paistab, et naisi erutavad pigem ülikondades mehed, siis tasuks intelligentsema välimuse nimel vähemalt üks ülikond soetada, kirjutab Female First.

Kui naistelt küsiti, milliste kuulsate meeste riietusstiil neile meeldib, toodi esile David Beckham, George Clooney ja James Bond.

Uuringus küsitleti ka mehi, et uurida nende riietumisharjumuste kohta. Vaid 5 protsenti briti meestest ei kanna kunagi ülikonda, sest nad ei tunne end ülikonnas mugavalt.

20 protsenti meestest tunnistas, et väldivad viisakaid restorane seetõttu, et korralikult riietumine on liialt aeganõudev ja tüütu.

Kõigest 7 protsenti briti meestest oleks nõus kandma lipsu ja ülikonda uhkesse restorani või mõnele ametlikule üritusele minnes, kuid üllatuslikult arvas 14 protsenti meestest, et ka dressipluus, lühikesed püksid ja plätud oleks sellistel puhkudel sobiv riietus.

Uuringu läbi viinud firma Pot Noodle esindaja Karl Roche sõnas, et kuigi ajad on muutunud ja mehed eelistavad mugavamaid riideid, pole siiski mingit vabandust, miks nad ei peaks end viisakama ürituse puhul üles lööma ja oma välimuse kallal veidi vaeva nägema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles