Kuidas suurendada intiimset lähedust?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Värske uuring näitab, et nauding üksteise seksuaalsest sobivusest on olulisem kui orgasmini jõudmine. Paarid, kes tunnevad omavahel intiimset lähedust, on ka ülejäänud suhte osas rahulolevamad ning õnnelikud.

Kuidas intiimset lähedust suurendada? Nõu annab Your Tango.

Hingake samas rütmis
Lamage teineteise kõrval, nägudega partneri poole ning hingake samas rütmis. See tekitab illusiooni, justkui hingaksite te teineteise õhku ning sellel harjutusel on väga suur psühholoogiline mõju teie lähedustundele.

Pikendage eelmängu
Irooniliselt on üks paremaid viise orgasmi saamiseks selle edasi lükkamine. Hellitage ja õrritage üksteist ilma eesmärgita «lõpuni» jõuda. Õppige tundma üksteise tundlikke ja erutavaid kohti. Teadmine, et te ei pea oma partnerit orgasmini viima, on vabastav ning võib sellele hoopis soodustavalt mõjuda.

Kuula
Väljaspool magamistuba on kõige suuremaks läheduse tekitajaks tunne, et su partner kuulab sind ning paneb sind tähele. Kahjuks keskendub enamus inimesi sellele, mida nad öelda tahavad, mitte ei süvene sellesse, mida nende partner neile räägib. Tunne, et sinu armsam paneb sinu öeldud tähele ja võtab sinu jaoks aega, on imeline ning tekitab suurt usaldust, mis mõjutab kogu suhet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles