Suhte alguse tüüpilised hirmud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Värskete suhete puhul on loomulik tunda kartust, et ehk suju teil kõik nii hästi nagu loodad. Järgnevalt toome välja mõned levinumad hirmud, mis naistel seoses oma suhetega tekivad.

Erinevad sotsiaalsed staatused
Sinu partner on pärit jõukast perekonnast või hoopiski end ise üles töötanud edukas mees. Kui sa selles olukorras end alaväärsena tunned, peaksid analüüsima, kas tegemist on sinu enda kompleksiga või suhtub ta sinusse tõesti üleolevalt. Kui probleem on sinus, küsi endalt, kas te jagate sarnaseid maailmavaateid. Kui vastus on jah, saate te ühiselt edasi liikuda.

Kui situatsioon on vastupidine, ole oma mehele toeks, et tal oleks võimalik iseseisvalt oma eduni jõuda, kirjutab Genius Beauty.

Erinev haridustase
Väga kõrgelt haritud ja intelligentsed inimesed võivad inimestega suhtlemise ning  igapäevaelu osas vahel veidi võõristavad olla. See ongi koht, milles partnerid saavad üksteist õpetada ning täiendada.

Vanemad ei kiida suhet heaks
Uuringud näitavad, et mida enam vanemad suhtele vastu on, seda enam soovitakse koos olla. Seega, kui satud olukorda, kus su vanemad su kaaslast heaks ei kiida, kirjuta üles, mida sina suhtelt ootad ning ürita aru saada, miks su kaaslast ei soosita. Kui avastad, et ta ei suuda täita sinu enesegi ootusi, ei olegi see suhe sulle.

Mees on flirtija
Kui su partner on naiste seas populaarne ja omab suurt kogemustepagasit, võib see sinu jaoks hirmutav olla. Tee selgeks, millisel põhjusel tal nii kirju minevik on, et mõista, kui suur on tõenäosus, et sinagi oled lihtsalt üks paljudest.

Tunned end tema endise sõbratari kõrval alaväärsena
Tema endine kaaslane on minevik ja sina oled olevik. Nii lihtne see ongi. Selle asemel, et keskenduda tema eksi omadustele, arenda end omi.

Te olete erinevad
Paraku ei olegi kusagil kedagi, kellega sa saaksid kõigega ühel nõul või nägemusel olla. Oluline on vaid see, et sinu kaaslasel pole omadusi, mis on sulle põhimõtteliselt vastukäivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles