Huvitavaid põhjuseid, miks mõned inimesed keelduvad abiellumast

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Oma elu teisele inimesele pühendamine on ilus kogemus, kuid on mõned päris arvestatavad põhjused, miks mõni inimene keeldub abiellumast. Mõni igatseb meest ja lapsi nii väga, et nad ei mõista, kuidas keegi võib abielule «ei» öelda.

Neile, kes on abiellumist siiani vältinud, öeldakse sageli, et nad veel muudavad oma meelt, ent see ei vasta alati tõele. Mõned keelduvad abiellumast hea põhjusega, hoolimata sellest, et abielu võib kaasa tuua suure õnne, kirjutab Allwomenstalk.

Järgnevalt on välja toodud seitse põhjust, miks inimesed keelduvad abiellumast.

Nad on lahutustest ümbritsetud

Lahutuste arv kasvab iga aastaga. Kui sa pole kunagi näinud abielu, mis õnnelikult koos püsiks, siis on raske uskuda kestvasse armastusse. Keegi ei taha oma vanemate või tuttavate vigu korrata, seega lükatakse abielu mõte täielikult kõrvale. Mõne jaoks on vallalise elu moodus, kuidas valu ja mõttetut paberimajandust vältida. Mõni väldib abiellumist selleks, et mitte tulevikus südamevalu tunda.

Karjäär on esikohal

Karjääri ja pereelu vahel on võimalik tasakaal leida, kuid mõni eelistab keskenduda ühele asjale korraga. Erinevatel inimestel on erinevad prioriteedid. Mõnele meeldib õhtuti lastele unejutte lugeda, mõni eelistab õhtuid veeta kontoris. Mõni tahab abikaasat kaisutada, mõni eelistab ööklubides võõrastega flirtida.

Ei julgeta pühenduda

Mõned inimesed ei taha ühes suhtes lõksus olla terve ülejäänud elu. Teadmine, et sa ei saa enam kunagi minna esimesele kohtingule ega suudelda kedagi esimest korda, võib olla hirmutav. Isegi kui inimene ei taha olla vallaline, ei tähenda see, et ta tahaks elu lõpuni ühe ja sama inimesega koos olla. Paljusid hirmutab teadmine, et neil pole teist valikut. Kui sa ei saa sellest hirmust üle, siis on sinu jaoks abiellumine ilmselt välistatud.

Kardetakse olla halb abikaasa

Kui sa pole osav köögis, magamistoas või kontoris, siis võib suhtele pühendumine tunduda hirmutavana. Sa tead, et teine inimene suudab sind rahuldada, aga kas sina oskad samaga vastata? Paljud kahtlevad oma võimes rahuldada partnerit füüsiliselt, emotsionaalselt või rahaliselt. Kui armastad inimest, kellega koos oled, ei taha sa teda elu rikkuda. Abielu vältimine võib olla mooduseks, kuidas säästa teisi inimesi sinuga kokku puutumast.

Halvad kogemused minevikus

Kui sind on minevikus petetud, siis on sul raske teisi usaldada. Kui leiad ideaalse kuti, muutud skeptiliseks. Arvasid, et armastasid oma eksi, ent teie suhe leidis oma lõpu. Mille poolest on uus kutt teistsugune? Mõned inimesed eeldavad, et iga suhe on eelmine kordus.

Armastatakse vallalise elu

Abielu ei pruugi olla sinu jaoks, kui sulle meeldivad üheöösuhted või sõpradega pidevalt pidutsemine. Mõni ei taha oma elu monogaamiale pühendada, kui maailmas on veel nii palju kuumi mehi, kellega tuttavaks saada. Miks leppida ühega? Kui tahad oma vallalise staatust säilitada, tee seda. Anna lihtsalt sellest ka oma partneritele teada, et sa neile haiget ei teeks.

Abiellumine on illegaalne

Mõni inimene ei otsusta mitte abielluda, nad on selleks sunnitud. Kui oled naine, kes tahab teise naisega abielluda, siis paljudes riikides pole see lubatud. Hoolimata teievahelisest armastusest, ei saa te ametlikku abielutunnistust. Te ei saa abielluda, kui just seadust ei muudeta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles