Meestel kulub armumiseks keskmiselt vaid 8,2 sekundit

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kuidas hinnata oma esimese kohtingu edukust? Teadlased ütlevad, et kui mees vaatab naisele otsa kauem kui kaheksa sekundit, on see hea märk, sest mehel kulub armumiseks kõigest 8,2 sekundit.

Uue uuringu kohaselt näitab see kui pikalt mees naist nende esimesel kohtumisel vaatab, kui suur huvi on mehel naise vastu, kirjutab Genius Beauty. Keskmiselt võtab mehel armumine aega vaid 8,2 sekundit.

Eksperimendi käigus jälgiti 115 noort inimest, kes vestlesid väga veetlevate näitlejatega. Pärast eksperimenti paluti neil öelda, keda nad kõige meeldivamaks pidasid. Naiste puhul, kes neile erilist muljet ei avaldanud, kestis silmside kõige 4,5 sekundit.

Üllatuslikult näitas uuring, et naiste puhul ei ole seost pilkkontakti hoidmise pikkusel ja meeldivusel. Teadlased järeldavad, et meestele on olulisem saada silmside inimesega, kes neile meeldib, kuid naised üritavad üleliigset tähelepanu vältida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles