Meestele: kaheksa reeglit naise vanematega kohtumiseks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui oled juba naise ja tema sõbrannad enda poole võitnud, kui raske see ämmade-äiadega kohtumine ikka olla saab? Ega see olegi raske, kui oled selleks valmistunud.

Riietu muljetavaldavalt

Esmamulje on väga oluline ja riietusviis ütleb sinu kohta naise vanematele nii mõndagi, kirjutab BroBible. Isegi kui sa tavaliselt oled harjunud mugavalt riietuma, siis võib see laisa mulje jätta. Kenasti riietumine jätab õige mulje ja tõstab ka su enda enesekindlust.

Ole valmis rääkima, kuidas te kohtusite

Vanemad kipuvad ikka huvi tundma selle vastu, kuidas te kaks kohtusite. Kui teie suhe sai alguse suvalisest klubiõhtust, kui olite mõlemad purjus ja arvasite, et asi jääb üheöösuhteks, siis seda ei tasu ilmselt vanematele rääkida. Leppige omavahel kokku, millise loo neile esitate, muidu võib juhtuda, et teil mõlemal on oma versioon välja mõeldud.

Tee natuke taustatööd

Kas läheksid töövestlusele ilma, et oleksid firma kohta midagi lugenud? Võta sama hoiak ka naise vanematega kohtumiseks ja uuri naiselt, mis tööd nad teevad või millega neile meeldib tegeleda. Kasuks võib tulla ka see, kui tead natuke nende suhtlemisstiili kohta või seda, kas neil on veel lapsi või kas nende vanemad on veel elus. Sel viisil saad ka naise silmis plusspunkte, sest ta näeb, et sa pingutad.

Võida ämma poolehoid

See ei pruugi küll igas peres nii olla, kuid paljudes peredes on võim naiste käes. Ema on see, kes sind õhtusöökidele hakkab kutsuma ja kes tütrele meelde tuletab, kui tore mees sa oled, kui te peaksite naisega tülli minema. Komplimendid ja head kombed on kõik, mida sul läheb tarvis ämma poolehoiu võitmiseks.

Võida äia poolehoid

Isadel on alati raskem tütarde kavaleridega leppida. Pealegi on ka naiseisa kunagi olnud sinuvanune ja kuigi ta tahaks uskuda, et tema tütreke on endiselt süütu, teab ta, et ilmselt sa ei oleks üldse pildis, kui su peenis sellest mingit kasu ei saaks. Isadega võib esialgu keeruline olla, aga kui neile strateegiliselt läheneda, siis võivad teist peagi suured semud saada. Uuri välja, mis teda huvitab, äkki teil on lausa ühiseid huvisid, millest rääkida.

Valmista ette mõned jututeemad

Ürita õhtusöögilauas vältida piinlikult pikki vaikusepause, hoides pidevalt vestlust üleval. Alati on kasulik palju küsida ja näidata, et tunned huvi nende pereelu vastu. Kui see teema end ammendab, räägi oma perekonnast ja huvidest. Võimalikud jututeemad võivad olla su töö, sport, aktuaalsed sündmused, filmid või lemmikloomad. Teemad, mida puudutada ei tasuks, on poliitika, religioon ja raha. Kuni sa pole aru saanud, millise huumorisoonega nad on, ei tasuks hakata nalju viskama.

Võta kaasa kingitus

Pole oluline, mis sündmusega on tegu, veinipudel on alati sobilik kink. Muidugi tasuks meeles pidada ka vanemate tausta. Kui isa on endine alkohoolik, siis pole vast mõtet veini kaasa võtta. Lilled ja maiustused on samuti heaks kingiks.

Ole valmis õigel hetkel lahkuma

Mehed, siit teile üks naiste saladus: naiste jaoks on kohtingutel käies üks peamisi reegleid see, et mehele peab jääma tunne, et ta tahaks veel ja veel. Naised lahkuvad kohtingutelt varem, et mees tahaks naist ikka uuesti ja uuesti näha. Ja see toimib peaaegu iga kord. Täpselt samuti peaksid toimima naise vanematega. Kui jääd külla liiga kauaks, siis võid teistele koormaks olla. Kui õhtu muutub rahulikumaks, maini, et tahaksid küll hea meelega jääda, kuid pead kahjuks lahkuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles