Pisipoiss suri pärast seda, kui oli vanemate pulmas isameheks olnud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pruut, Logani ema Christine kandmas isamees Loganit altari poole.
Pruut, Logani ema Christine kandmas isamees Loganit altari poole. Foto: ABC News

2-aastane Logan Stevenson polnud kindlasti tüüpiline isamees, keda pulmas võib kohata. Selle asemel, et sõrmuseid hoida, hoidis tema oma kaisukaru; Logan ei pidanud pulmalauas ka kõnet ning tegelikult hoopis magas enamiku ajast. Aga ainuüksi tema kohalolek oli pruudi ja peigmehe jaoks ülioluline.

Logan oli nimelt haige ja kannatas harvaesineva haiguse käes nimega Fanconi aneemia. Lisaks põdes pisipõnn leukeemiat, kirjutab Yahoo! Shine.

Tema vanemad Christine Swidorsky ja Sean Stevenson plaanisid esialgu abielluda 2014. aasta juulikuus. Kui aga selgus, et nende poja ainsast olemasolevast neerust leiti mass ning poisil on elada vaid paar nädalat, otsustati pulmad pidada ajal, mil Logan veel nendega oli.

Kiiruga korraldas kogu pere ja naabruskond paarikese pulma, mis leidis aset nende koduaias 3. augustil. Lisaks Loganile seisid vanemate kõrval ka tütred Isabella ja Savannah.

«See on meie unistuse täitumine, et terve pere on koos ja me tähistame. Tähistame mu poja elu ja meie abielu,» rääkis pruut.

Vanemad üritasid poja viimased nädalad võimalikult lõbusaks teha. «Logan armastab Elvis Presleyt. Iga kord, kui mõni Elvise laul mängib, hakkab ta tantsima. Ja ta armastab spagette,» jutustas ema.

Logan Stevenson suri 5. augustil, olles ümbritsetud oma pere ja sugulaste poolt. Logani ema teatas, et poisipõnn on nüüd inglite juures ega tunne enam valu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles