Naised, võtke teadmiseks: igal mehel on vähemalt kolm salajast silmarõõmu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas arvad, et su mehel on silmi vaid sinu jaoks? Vale! Uus uuring paljastas, et igal mehel on vähemalt kolm silmarõõmu teiste naiste näol.

Veerand meestest tunnistas, et nende jaoks on vähemalt kaks naiskolleegi ihaldusväärsed. Kuid asi ei piirdu sugugi vaid kontoriga. Üks mees kümnest sõnas, et nende jaoks on atraktiivne naabrinaine ja üks mees viiest leidis vähemalt ühe oma naise sõbrannadest olevat seksika, kirjutab femalefirst.co.uk.

Uuringu autorid sõnasid, et see paistab olevat tavaline stereotüüp, et meestele meeldivad inimesed väljaspool nende suhet. «See on normaalne, et mõlemad partnerid leiavad inimesi väljaspool oma suhet, kes on nende jaoks ühel või teisel põhjusel atraktiivsed. Aga see ei tohiks kuidagi mõjutada seda, kuivõrd palju keegi viitsib oma suhte nimel pingutada või end partnerile pühendada,» selgitasid autorid.

Ometi leidub naisi, kes ei suuda aktsepteerida seda, et mees mõnda teist naist vaatab. Üks mees neljast sõnas, et nende naised muutuvad selliste asjade peale tohutult armukadedaks.

43 protsenti meestest ütles, et flirdivad oma partneri teadmata teiste naistega ja ühe kümnendik meestest sõnas, et nende jaoks on see lausa regulaarne tegevus.

Kuna viiendik meestest tunnistas, et on partnerit ka petnud, siis pole vast üllatav, et naised ei luba oma meestel teatud vastassoo esindajatega kokku puutuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles