Durex ärgitab mehi valusate videotega end laste saamise eest kaitsma

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaader videost / Youtube.com

Kondoomitootja Durex avaldas värske reklaamikampaania «Protect Yourself» (kaitse ennast), mille videoklippides on kujutatud isaks olemise valusamat poolt.

Unustage isade-poegade lõbusad kalastusretked või armastavad pilgud tütretirtsudelt - isaks olemine tähendab võitlemist pideva segaduse ja tüütamisega, lisaks veel mõned kohutavalt valusad vigastused õrnadesse piirkondadesse, vahendab Daily Mail.

Esimeses klipis üritab isa rahulikult grillida, kuid tema selja taga karjub rase naine laste peale ning lapsed on aias totaalse kaose korraldanud. Lendav veepüstol tabab otse isa kubemepiirkonda.

Teises klipis naaseb isa töölt ning avastab, et tema golfikepid on rikutud. Hakates toa poole sammuma, astub mees lapse reha peale ning saab hoobi jalge vahele.

Kolmandas klipis tahab isa rahulikult arvutis omi asju ajada, kuid laps ronib talle selga ning selle tulemusel pillab mees kuuma kohvi oma kubemele.

Neljanda klipi issi tahaks diivanil kõrvaklappidest muusikat kuulata, kuid poeg hüppab talle peale, tabades põlvedega taaskord mehe õrna piirkonda jalgade vahel.

Videote taustaks mängib Beethoveni kurvameelne sonaat.

Vaata videot, kuidas tundub?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles