Kuidas hoida meest huvitatuna?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Te olete armunud ning juba mõnda aega koos aega veetnud, kuid sa oled mures, kas suudad tema tähelepanu piisavalt kaua hoida. Siit mõned nipid, mis mehe huvi kauem hoida aitavad.

Suhtu tema sõpradesse hästi
Kui oled tema sõprade suhtes positiivne ning näitad end sellest küljest, millist naist iga mees enda kõrvale igatseb, tekitab see temas uhkust ning heameelt, kirjutab Genius Beauty. Kas saab olla parimat tunnet kui see, et tema, erinevalt kõigist teistest meestest, saab sinuga koos olla!

Ära topi oma nina tema asjadesse
Ükskõik kui suur su kiusatus ka pole, ära ürita üle õla piiluda, mida ta parasjagu sõnumitesse kirjutab. Kui ta tunneb, et sa oled ülemäära kontrolliv, kahjustab see teie suhet.

Ole avatud
Proovi ja katseta uusi asju. Näita, et sinus on erinevaid külgi ning mängulisust. Siiski, ära pinguta liialt, muidu peletad ta oma pidevate meelemuutuste ja kaootilisusega eemale.

Upita ta ego
Mehed pole sugugi nii enesekindlad, kui näida võib, eriti mis puudutab suhtlemist naistega. Anna talle teada, et ta vaimustab sind ning too esile tema tugevaid külgi. Siiski, ära unusta iseenda tähtsust ning ära loo talle muljet, et kummardad teda nagu jumalat.

Ole rõõmsameelne
Isegi kui sul on rasked ajad, hoia oma suhtumine positiivsena ning pööra talle oma tähelepanu.

Ära virise
Sinu lõputud virinad liiga väikese palga või nõmeda ülemuse üle tüütavad ta lõpuks ära ning ta hakkab sinuga suhtlemist vältima. Ka temal on omad mured, seega ära koorma teda enda omadega.

Tõmba tähelepanu
Kui liigute ühes seltskonnas, ürita olla täiuslik. Püüa tähelepanu, tee mõned vaimukad naljad, ning ole kursis viimaste poliitiliste uudistega, et saaksid näidata end intelligentsest küljest.

Rõhuta oma tarkust
Arutage omavahel, milliseid raamatuid ja filme viimasel ajal vaadanud oled. Anna talle märku, et sa pole vaid ilus.

Meigi ennast tema ees
Meestele meeldib vaadata, kuidas naised end meigivad, see on nende meelest seksikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles