Kas kõik partnerite vahelised erinevused on ilmtingimata halvad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Suhete toimimise puhul on väga oluline see, et inimesed jagaksid samu huvisid ning mõttemalle. Kuid mida see tähendab? On selge, et kõiges ei ole võimalik 100 protsenti sarnaste huvide ja arvamustega olla.

Gal Time pani kirja, millistes asjades teie arvamuste erinemine absoluutselt negatiivset mõju ei oma, vaid pigem lisab suhtesse mitmekülgsust.

Muusika
Selle asemel, et koos autoga sõites muusikavaliku üle vaielda, kasutage võimalust, et juttu ajada. Mida pikem sõit, seda põnevamad ja lähendavamad on vestlused.

Toit
Kui partneritele meeldivad täiesti erinevad toidud, tasub seda ära kasutada kui juhust rohkem uusi asju proovida. Valige välja sööma minnes restorane, milles te kunagi käinud pole. Või katsetage uute retseptidega.

Sport
Kui mehele meeldib sport ja sulle mitte, organiseerige asjad nii, et kui tema soovib sporti vaadata (või harrastada), saad sina samal ajal tegeleda millegagi, mis sulle väga meeldib, kuid teda ei huvita.

Sõbrad
Kui üks teist eelistab pigem üksinda olla ja teine sõpradega väljas käimist, on see tegelikult võimalus anda mõlemale, mida nad soovivad.

Kokkuvõtvalt võiks öelda, et erinevused ei peaks teid ära hirmutama. Neid näiteid vaadates saate aru, et tegelikult annab teil üsna lihtsalt organiseerida asjad nii, et mõlemad pooled rahul oleksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles