Kümnendik brittidest pole poole aasta jooksul kaine peaga seksinud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Iga kümnes inglane tunnistab, et pole viimase poole aasta jooksul kordagi kainelt seksinud. Pooled neist väidavad, et ei suuda lihtsalt alkoholita erutuda.

Värskelt avaldatud uuringus osalejatest vaid 4 protsenti vastas, et seksis oma partneriga kauem kui kuus kuud tagasi. Iga kümnes vastaja ütles, et pole viimase poole aasta jooksul kaine peaga oma partneriga seksinud.

66 protsenti neist, kes vaid alkoholijoobes seksivad, leiavad, et nad ei suuda muidu erutuda. 18 protsenti neist ütles, et kuna nad tarbivad koos oma partneriga regulaarselt alkoholi, on see loogiline, et nad ka seksivad ebakaines olekus.

Pooled vastajatest tunnistasid, et alkohol on nende voodielu negatiivselt mõjutanud ning see on oluliselt vähem nauditav. Kaks viiendikku neist ütlesid, et alkohol vähendab nende seksuaalset võimekust. 12 protsenti vastajatest ütles, et alkohol muudab neid eneseteadlikumaks.

72 protsenti neist, kelle seksuaalne võimekus alkoholi tarbides kannatas, olid mehed.

Samas väitsid ülejäänud, et alkohol annab neile rohkem enesekindlust ning seega aitab neid voodis. Ja 42 protsenti ütlesid, et see julgustab neid voodis uusi asju proovima.

61 protsenti naistest leidis, et regulaarselt kaine peaga seksimine on oluline. Vaid 32 protsenti küsitletud meestest nõustusid sellega.

Samas ütlevad spetsialistid, et liigne alkohol põhjustab rohkelt terviseprobleeme, mis hakkavad otseselt seksuaalelu häirima. See, et britid armastavad alkoholi tarbida, pole tegelikult mingi uudis, kuid spetsialistide sõnul näitab see uuring kui tõsiseks on probleem muutunud ning kui normaalseks peetakse regulaarset joomist ka siis, kui inimesed ise mõistavad, et nende elukvaliteet on juba langenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles