Kümme hullumeelset, ent tõepärast asja, mis tekitavad orgasme

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Me teame, et orgasmi on võimalik saada vahekorra ajal, masturbeerides ja isegi magades. Aga võib-olla pole sa kursis veidramate moodustega, kuidas inimesed on orgasmi saanud.

YourTango vahendab kümme omapärast võimalust, kuidas keegi on orgasmini jõudnud.

Orgasm treeningu ajal. Kui tead õigeid liigutusi, võid jõusaalis treenides ka vabalt orgasmini jõuda.

Nibu orgasmid. Tuleb vaid veidikene nibusid stimuleerida, et vallanduks oksütotsiini, kemikaali, mis vastutab vaginaalsete kokkutõmmete eest orgasmi ajal.

Mõtte orgasmid. Lady Gaga sõnul on võimalik orgasmi saada õigeid mõtteid mõlgutades ja kindlal moel hingates.

Sünnitusest tingitud orgasm. Tuleb välja, et ka sünnituse ajal on võimalik orgasmi kogeda.

Orgasm haigutamise ajal. Selle saavutamiseks on tarvis antidepressanti nimega Clomipramine. Väidetavalt on selle ravimi üheks kõrvalmõjuks orgasmilised haigutused. Veider, kas pole?

Jala orgasmid. Usutavasti kahjustati ühel naisel sapipõie operatsiooni ajal vasakus jalas olevat istmikunärvi, mille tulemusel sai naine orgasmi kas või sirgelt seistes.

Püsiv seksuaalse erutuse sündroom. Olekus, kus suguelunditesse pumbatakse püsivalt suurenenud kogus verd, võib päeva jooksul selle sündroomi põdejale lausa 200 orgasmi tekitada.

Orgasm imetamise ajal. Kuna rinnas olevad närvid on ühenduses suguelunditega, siis võib ka imetamise ajal orgasmi kogeda.

Orgasm ratsutamise ajal. Suurbritannia Cosmopolitanis avaldatud loo järgi on ratsutades võimalik täielikku eufooriat kogeda.

Rämpstoidust tingitud orgasm. Ühe Colorado osariigis elava naise jaoks on jäätis see, mis orgasmi tekitab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles