Tiina Talumees: kodu peab kasvama ja arenema koos sinuga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Talumees ja Rocky
Tiina Talumees ja Rocky Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Moekunstnik Tiina Talumees (39) ütleb, et kodu juures on oluline see, et kodu kasvaks ja areneks koos elanikega. «Kui mõni koht end ammendab, siis tuleb leida uus. Nõudmised keskkonnale ju muutuvad elu jooksul,» on naine veendunud.

Tiina elab juba viiendat aasta koos elukaaslase Toomas Mälbergi ja koer Rockyga Nõmmel, kuid enne asus nende ühine pesa vanalinnas. Naise sõnul unistas ta nooremana elust kesklinnas, kus on soovi korral võimalik kohvikusse minna, kirjutab Anne & Stiil värskes augustinumbris.

Ühel hetkel olevat elu vanalinnas muutunud aga rõhuvaks - majad on kauge ajalooga ja kes teab, mis seal tänavatel juhtunud on! «Käisin tol ajal tööl Vana-Viru tänaval, vahel ei saanud päevade kaupa vanalinnast välja,» meenutab naine.

Nüüd elab Tiina on pisikese perega endisest sünnitusmajast ümber ehitatud kortermajas, millel on suur mändide ja Tiina soetatud rohkete lilledega kaunistatud aed. «Mulle meeldib see, et ma saan minna koos koeraga aeda jalutama, hommikumantel seljas ja kohvitass käes!» on Tiina rahulolev.

Linnaosaga on naine ka rahul: «Nõmme on nagu väike linn linnas. Minu meelest on see ideaalne elukeskkond, ainult kohvikuid võiks rohkem olla!»

Loe pikemalt ja vaata pilte Tiina Talumehe Nõmme kodust värskest Anne & Stiili numbrist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles