Maire Aunaste: ma ei pea olema armastatud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste
Maire Aunaste Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Saatejuht ja kirbuturu eestvedaja Maire Aunaste (59) räägib ajakirjas Eesti Naine oma sügisel eetrisse jõudvast saatesarjast, mis keskendub meestele ja armastusele.

Sel teemal saate tegemiseks sai ta mõnes mõttes inspiratsiooni Kalev Vapperilt, kes selle aasta kevadel telemaja kohvikus Aunastelt küsis, et miks viimane ei tee ühtegi jutusaatet meestega? «Mõtlesin, et ehk on aeg küps? Võib-olla mehed ei tahagi rääkida ainult poliitikast, autodest ja rahast, vaid tõepoolest ka tunnetest?» sõnas särtsakas naine.

Ka Aunastel endal pole probleeme armastusest rääkimisega: ta on jõudnud arusaamisele, et talle piisab, kui tema armastab, ta ei pea tingimata armastatud olema.

«See on läbi aegade olnud ju suur filosoofiline küsimus - kumb on parem, kas armastada või olla armastatud? Mina arvan, et kõige tähtsam on ise armastada - kas või seda inimest, keda enam su elus ei ole,» on naine veendunud.

Loe pikemalt intervjuud Maire Aunastega augustikuu Eesti Naisest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles