Milline on meeste arvates ideaalne naine?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitlejanna Kaley Cuoco, kes mängib seriaalis «The Big Bang Theory» ettekandja Pennyt.
Näitlejanna Kaley Cuoco, kes mängib seriaalis «The Big Bang Theory» ettekandja Pennyt. Foto: AP / Scanpix

Head uudised: naised ei pea enam nuputama, mis meestele nende juures meeldib. Värske küsitlus selgitas välja, milline on meeste arvates ideaalne naine.

Saade «60 Minutes» ja ajakiri Vanity Fair ühendasid jõud, et välja selgitada, millist naist mehed otsivad, kirjutab Yahoo! Shine.

17 protsenti arvas, et huumorimeel on naise juures väga oluline, 33 protsenti tahaksid, et naine oleks tark ja 40 protsenti peavad oluliseks seda, et naisel oleks emainstinktid.

Vaid 3 protsenti meestest pidas tähtsaks seda, et naine oskaks süüa teha. Kuidas on lugu regulaarse seksiga? Samuti vaid 3 protsenti meestest arvas, et naisel võiks olla suur seksihimu. Kui meestelt küsiti naise välimuse kohta, siis vaid 1 protsenti meestest tunnistas, et nende jaoks on see väga oluline.

Samas kui meestelt uuriti, milline teleseriaali tegelane võiks olla hea abikaasa, siis 23 protsenti hääletas seriaalist «The Big Bang Theory» tuttava Penny poolt. Penny näol on tegemist ülikoolist välja kukkunud ettekandjaga, kes unistab näitlejakarjäärist, tarkuse ega emainstinkti poolest ta just silma ei paista.

Kaks kolmandikku meestest tunnistas, et head naist on raske leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles