Vaata videot: naine küsib võõraste meeste käest seksi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Noor ja kena naine korraldas sotsiaalse eksperimendi ning küsis tänaval liikunud võõraste meeste käest, kas nad sooviksid temaga seksida.

Esimene mees, kelle poole Andrea nimeline näitsik pöördub, vihastab ja kutsub talle politsei. Ka need mehed, kes Andreaga magada sooviksid, on selgelt kahtlustavad, kirjutab Daily Mail.

Mees, kes Andrea käest alguses küsib, ega too purjus pole, muudab naise kinnituse peale oma suhtumist. «Sa võid minu koju tulla, kui sa soovid,» ütleb ta lõpuks.

«Sa võid seal lihtsalt lamada ja mina teen oma asja,» pakub Andrea teisele mehele. Mees kahtleb hetke ning nõustub siis.

Vaid üks meestest nõustub pakkumisega koheselt ja küsib, et kas neiu sooviks enne ehk temaga niisama aega veeta. «Tegelikult mitte, see võtab ainult viisteist minutit,» vastab naine.

Kokkuvõttes saab Andrea oma eksperimendi käigus seitse nõusolekut ja seitse keeldumist. Kuid kõik mehed, kelle poole ta pöördus näivad olevat pakkumisest meelitatud. Igatahes läks tal paremini kui mehel, kes filmis video «A Guy Ask 100 Girls For Sex», kes naistelt seksi küsides sai palju agressiivseid reaktsioone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles