Viis kurameerimistaktikat, mis mehi eemale peletavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Naised usuvad, et need taktikad muudavaid neid meeste jaoks salapärasemaks ja ligitõmbavamaks. Tegelikkuses ei viitsi normaalsed mehed neid mänge mängida või tunnevad end sootuks solvatuna.

Tahad asju, mida pole võimalik saada
See on üks kõige levinumaid vigu, mida tehakse, kirjutab Your Tango. Potentsiaalseid partnereid valides lähtume me tihti naeruväärsetest standarditest, milles kinni olles ei näe me neid võrratuid inimesi, kellel oleks pakkuda midagi palju enamat. Mis veel naeruväärsem, filmidest, raamatutest ja meie kujutlustest lähtuvad on meie ootused tihti ebareaalsed ning üksteisele vastanduvad. Tahad rikast ja üliedukat ärimeest, kes sulle iga päev mõne armust nõretava laulu kirjutaks? Mõtle uuesti!

Teeskled raskesti kättesaadavat
See mäng tõmbab ligi vaid neid mehi, kellele meeldib jahti pidada ning kes ei ole huvitatud kestvate suhete loomisest. Teie suhe ei arene kaugele, sest peagi on tal vaja taaskord jahikirele alluda. Mõistlikud mehed näevad sellise teeskluse läbi. Nad ei taha olla kellegi mängukannid ning tunda, et nendega manipuleeritakse. Nad soovivad suhet naisega, kes ka neile tähelepanu pöörab.

Üritad armukadedust tekitada
See võib toimida, aga see on läbinähtav (ka kõigile teistele) ning jätab sinu autu mulje.

Sa ei väljenda end selgelt
Täna lased ta endale ligi ja annad talle mõista, et teie vahel on midagi. Homme oled sa tema vastu külm nagu jää. Kuidas sulle endale meeldiks, kui tema nii käituks? Värskelt armununa, kus omavahelisi suhteid ole veel defineeritud ja pole selge veel seegi, kas teine sinu vastu samamoodi tunneb, on niigi ebakindel ning haavatav olla. Kui sa talle tõeliselt meeldid, elab ta neid tõrjumismomente väga raskelt üle.

Sa ei hoia sidet
Selleks, et teil saaks midagi tekkida, peab olema järjepidev. Kui sa temaga ikka nädalaid kontakti ei otsi, lööb ta käega, sest teil ei jõudnud midagi veel tekkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles