Eksperiment: kaks sõpra käivad 40 päeva kohtingutel, lootuses teineteisesse armuda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kaks New Yorgis elavat sõpra - 32-aastane Timothy Goodman ja 26-aastane Jessica Walsh - on tüdinenud suurlinna kohtingumaailmast ning otsustasid riskida ja teineteisega välja minna.

Arvestades, kui palju inimesi on New Yorgi linnas koos, võiks ju arvata, et armastuse leidmine on seal lihtne. Aga ei ole. Liiga palju valikuvariante võivad sind halvata ning sa pole suuteline üldse midagi ega kedagi valima, kirjutab The Stir.

Niisiis otsustasid Goodman ja Walsh, et annavad teineteisele võimaluse. Goodman tunnistas, et temal on pühendumisfoobia ja Walsh tahaks leida seda üht ning õiget, kuid see pole veel õnnetunud. Pikaajalised sõbrad nimetavad oma kohtinguid sotsiaalseks eksperimendiks - äkki armuvad nad lõpuks teineteisesse, kui nad õpivad teineteist veelgi rohkem tundma?

Goodman ja Walsh kavatsevad 40 päeva kohtingutel käia ja selle aja lõpus üritavad nad selgusele jõuda, kas on teineteisesse armunud või mitte. Selle aja jooksul plaanivad nad iga päev kohtuda, vähemalt kolm korda nädalas väljas käia ja korra nädalas käia paarinõustamisel.

Sõbrad peavad oma eksperimendi käigust ka blogi. 14. päevaks oli nende eksperiment peatunud, sest Jessical esines terviseprobleeme ja Timothy olevat liialt suur flirtija. Kuid nad on juba teatanud, et nende eksperiment jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles