Kohad, kus kindlasti seksida ei tasuks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Jah, voodielule vürtsi lisamine on hea idee, kuid see ei tähenda, et te peaksite seksima kõikjal, kus teile pähe tuleb. Järgnevalt kohad, kus kindlasti seksida ei tohiks.

Vastu metallist piiret
Venemaal oli hiljuti juhus, kus politseinikud avastasid, keset tänavat on peadpidi metallist võre vahel alasti naine, kirjutab Cafemom. Tema ja ta partner olid otsustanud veidi õues hullata, ning naine toetas end metallist piirdele. Kirehoos vupsas naise pea aga võrede vahelt läbi ning iseseisvalt ei õnnestunud naisel oma pead kätte saada. Kuhu jäi mees, küsite? Läks lihtsalt minema.

Kirikus
Isegi kui sa ise usklik ei ole, austa sedagi, et see paik on teiste jaoks püha.

Pargipingil
Kui sulle meeldib avalikult seksida, kaalu hoopis pornonäitleja karjääri, sest siis saavad inimesed vähemalt ise valida, kas nad soovivad sind seksimas vaadata või ei.

Vastu aknaklaasi
Juunis toimus Hiinas traagiline õnnetus. Mees ja naine toetusid seksides aknaklaasile, kuid kahjuks ei pidanud klaas pingele vastu ning purunes. Mõlemad kukkusid aknast alla ning surid.

Rannas
Vaata ka punkti pargis seksimise kohta. Lisaks, keegi ei soovi ujuda selles vees, kuhu teie oma armumahlu väljutanud olete. Ning ärge arvake, et keegi ei saa aru. Seks ja ujumine ei näe üldse sarnased välja.

Töökohas
Oled sa kindel, et sa tead, kus asetsevad kõik teie turvakaamerad? Oled sa kindel, et keegi teid aknast ei näe? Seks kohas, kus keegi teile peale võib sattuda, on alati erutav, aga ära riski sellega, et oma kire pärast tööst ilma jääd või litsaka maine saad.

Laste ees
Väldi seda igal juhul. Floridas otsustas üks paar seksida lastearsti praksise hoone  esises aias. Samal ajal nägi nende tegevust mitu kabineti ukse taga ootavat last.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles